Δελτίο Τύπου από Ν.Ε. Ημαθίας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής: Κλιμάκιο 5 βουλευτών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής περιόδευσε την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου στην Ημαθία. 

Οι κ.κ. Απόστολος Πάνας βουλευτής Χαλκιδικής, Φραγκίσκος Παρασύρης βουλευτής Ηρακλείου, Παύλος Χρηστίδης βουλευτής Β3’ Νότιου Τομέα Αθηνών, Ιωάννης Τσίμαρης βουλευτής Ιωαννίνων και Μανώλης Χνάρης βουλευτής Ρεθύμνης ενημερώθηκαν για τα προβλήματα του Ημαθίας στην υγεία, την αγροτική παραγωγή, τη μικρομεσαία και μεγάλη επιχειρηματικότητα και δεσμεύτηκαν να αναδείξουν τα ζητήματα με κάθε πολιτικό και κοινοβουλευτικό μέσο.

Επισκέφθηκαν το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας, το ΚΕ.Μ.Α.Ε.Δ. Βέροιας, τη μεταποιητική βιομηχανίας ΑΣΠΙΣ Α.Ε., την Τάφρο 66 στη γέφυρα Πολυπλατάνου, τον Α.Σ. Επισκοπής, ενώ συναντήθηκαν με τον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας και στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής από την Αλεξάνδρεια.  

Οι βουλευτές συνοδεύονταν από το Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Σάββα Τσιχλακίδη, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Ολυμπία Αποστόλου, τον πολιτευτή Νίκο Τσιαμήτρο, τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Αναστάσιο Ιγνατιάδη, Παντελή Μηλιόπουλο, Αθανάσιο Παπαδόπουλο, Βασίλη Πετρομελίδη, Φώτη Φωτιάδη, το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής, Αντιδήμαρχο Νάουσας και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Αντώνη Καραγιαννίδη, το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Μιχάλη Χασιώτη, τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαρία Καραγιαννίδου, Σωτήρη Μαυρόπουλο, Γρηγόρη Γιοβανόπουλο, Μαρία Σακαλή, τον Πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Βέροιας και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Τσιλογιάννη, την υποψήφια δημοτική σύμβουλο και εθελόντρια του ΚΕΜΑΕΔ Θωμαή Στιόκα, το Γραμματέα της Δημοτικής Οργάνωσης Νάουσας και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Άγγελο Σαββίδη, μέλη και φίλους του κόμματος.

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή