ΔΤ από δημοτική παράταξη Νάουσας “Κοινός Τόπος”: «Το διάλειμμα της θητείας Καρανικόλα τελειώνει. Είμαστε η δύναμη που χρειάζεται ο τόπος για να πάει μπροστά. Το Kοινό Kαλό είναι ήδη εδώ!», υπογράμμισε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Κοινός Τόπος Για Τον Δήμο Νάουσας» Νίκος Κουτσογιάννης στην παρουσίαση του συνδυασμού εν όψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Στο κατάμεστο Θερινό Θέατρο Νάουσας, μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό, ο κ. Κουτσογιάννης χαρακτήρισε τις φετινές εκλογές ως μία μάχη ανάμεσα στην ορμητική και παθιασμένη αγάπη για τον τόπο που εκφράζεται με ιδέες, σχεδιασμό και ακούραστη προσπάθεια και στην απάθεια, στο χαμηλότερο μέσο όρο και στην πελατειακή νοοτροπία. «Η σημερινή δημοτική αρχή πρέπει επειγόντως να αποχωρήσει», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κουτσογιάννης έκανε μία αναδρομή στη θητεία Καρανικόλα, τονίζοντας ότι το έργο της σημερινής διοίκησης είναι ανύπαρκτο. «Η αλήθεια είναι πικρή για όλους εμάς που ζούμε εδώ. Τι πρόκοψε τέσσερα χρόνια; Τίποτα», είπε. Παράλληλα, παρουσίασε τις σημαντικές τομές του προγράμματος του Κοινού Τόπου. Μεταξύ άλλων, ξεχώρισαν η επανεκκίνηση των υδροηλεκτρικών που έχουν εγκαταλειφθεί από τη σημερινή διοίκηση και η αξιοποίησή τους για να δοθεί επίδομα σε νέα ζευγάρια που ξεκινούν τη ζωή τους στη Νάουσα, η αναβάθμιση της τουριστικής και πολιτιστικής εικόνας και το νέο δημαρχείο στη Βέτλανς.

Ο κ. Κουτσογιάννης παρουσίασε τους 170 υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους μέσα σε μια θύελλα χειροκροτημάτων. «Η αξία όλων των ανθρώπων μιας παράταξης εγγυάται μια επιτυχημένη δημοτική αρχή. Δείτε τι σημαίνει τιμιότητα, ευθύτητα, εξυπνάδα, γνώση, εργατικότητα, ήθος, όρεξη για προσφορά, ανιδιοτέλεια. Είμαι περήφανος που στέκομαι εδώ ως εκπρόσωπος μια καταπληκτικής ομάδας», υπογράμμισε.

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή