Ανοιχτή προεκλογική ομιλία πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου 2023 ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Παναγιώτης Χατζησάββας, επικεφαλής της παράταξης “Λαϊκή Συσπείρωση για τον Δ. Βέροιας”, στην πλατεία Δημαρχείου, στη Βέροια. 

Ο κ. Χατζησάββας αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του συνδυασμού, στις αντιλαϊκές πολιτικές που ασκούν από κοινού οι παρατάξεις που διοικούν τον Δήμο και είναι συνέχεια των κεντρικών πολιτικών της χώρας και της ΕΕ, στηλίτευσε λάθη, παραλείψεις, αλλά και αποφάσεις που δεν υπηρετούν τον δημότη που ανήκει στα λαϊκά στρώματα, ενώ έκανε αναφορά στην διοίκηση του κομμουνιστή Δημάρχου Πατρών Κωνσταντίνου Πελετίδη, τον οποίο χαρακτήρισε “φάρο” για την αυτοδιοίκηση. 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Παναγιώτης Χατζησάββας μίλησε και για τα σχόλια περί “χαμένης ψήφου” και υπογράμμισε ότι η μόνη ψήφος που δεν πάει χαμένη είναι στην ΛΑΣ και όχι στους συνδυασμούς “μιας χρήσης” που διαλύονται αμέσως μετά τις εκλογές (άλλοτε συνεργάζονται και με την διοίκηση) και σε αυτούς που υπηρετούν πειθήνια το σύστημα, κόντρα στις ανάγκες των πολιτών, των εργαζομένων και ανέργων, των φοιτητών, των συνταξιούχων, της λαϊκής οικογένειας.

Κλείνοντας, ο Παναγιώτης Χατζησάββας παρουσίασε τα ονόματα των υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων που μετέχουν στον συνδυασμό που είναι επικεφαλής. 

Μετά την ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου έγινε κάλεσμα από τον Ιωάννα Ταμπάκη – Σοφρόνωφ για συνδρομή στην προσπάθεια του Σωματείου Συνταξιούχων Βέροιας, για την συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, για αυτούς που – όπως είπε η κα Σοφρόνωφ – δεν τους χτύπησε η κακή τύχη, αλλά οι πολιτικές των τοπικών και κεντρικών διοικήσεων που άφησαν χωρίς σοβαρά αντιπλυμμυρικά έργα τις περιοχές και οι συμπολίτες μας ζουν τραγικές καταστάσεις.  

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή