Δελτίο Τύπου από υποψήφιο Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Παλουκίδη:

Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη και να ανταλλάξουμε απόψεις για τα προβλήματα που απασχολούν το δήμο μας και την περιοχή μας. Άνθρωπος πρακτικός, απλός, φιλικός και ανθρώπινος, που εργάζεται σιωπηρά και αθόρυβα για το καλό του νομού μας, που αφουγκράζεται την κοινωνία και τα προβλήματα των πολιτών, που η πόρτα του είναι ανοιχτή σε όλους τους πολίτες μακριά από κόμματα και χρώματα, ο Αντιπεριφερειάρχης της καρδιάς μας.

Έτσι με υποδέχθηκε και μένα στο γραφείο του για να συζητήσουμε για έναν ΙΣΧΥΡΟ ΔΗΜΟ όπως εμείς οραματιζόμαστε και θέλουμε.

 Που ήταν πάντα δίπλα μου στο όραμά μου για την ανάδειξη του Τριποτάμου και από την πρώτη στιγμή συμμετείχε σε όλες τις συζητήσεις με τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Πάρη Μπίλια και τον Περιφερειάρχη Κ.  Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα για 100%  χρηματοδότηση του σπουδαίου για το δήμο μας έργου.

Του ευχήθηκα καλή δύναμη και επιτυχία στον προεκλογικό του αγώνα. 

Η Ημαθία και η πολιτική, έχει ανάγκη από τέτοιους ανθρώπους!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή