Μήνυμα της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Ευθυμίας Γώτη για τη νέα σχολική χρονιά:

Η 11η Σεπτεμβρίου σηματοδοτεί την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Είναι η αρχή μιας συνεχούς προσπάθειας για την κατάκτηση της γνώσης και της αρετής, αναγκαία εφόδια στη ζωή όλων.

Είμαι βέβαιη ότι οι εκπαιδευτικοί  και αυτό το σχολικό έτος  θα εργαστούν με ζήλο και  ενθουσιασμό, όπως έκαναν μέχρι τώρα, στοχεύοντας στην πρόοδο  των παιδιών που είναι ο  προορισμός  του  ανθρώπου.

Σ΄ αυτόν τον αγώνα, αδιαμφισβήτητα η συμπαράσταση των γονέων είναι σημαντική και απαραίτητη ώστε να  μεταλαμπαδευτούν όχι μόνο γνώσεις, αλλά αξίες και ιδανικά.

Κοινός στόχος όλων, εκπαιδευτικών, γονέων, διοίκησης, η ανέλιξη των παιδιών! Γιατί Η μόνη σωτηρία που μπορεί να έρθει στον κόσμο είναι από τα παιδιά, γιατί τα παιδιά κάνουν τους ανθρώπους (Montessori).

Καλή σχολική χρονιά!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή