Αρχική Ροή Ειδήσεων Η κίνηση του Μητροπολίτη Βεροίας κ. Παντελεήμονα (Κυριακή 10/9 έως Κυριακή 17/9/2023)

Η κίνηση του Μητροπολίτη Βεροίας κ. Παντελεήμονα (Κυριακή 10/9 έως Κυριακή 17/9/2023)

Το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα, από την Κυριακή 10/9 έως και την Κυριακή 17/9/2023:

  • Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Γενεσίου της Θεοτόκου στο Πλατύ.
  • Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου θα τελέσει Αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στις 9:00 π.μ. στο 3ο και 4ο Λύκειο Βεροίας και στις 11:00 π.μ. στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Βεροίας.
  • Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».
  • Το διήμερο 13 και 14 Σεπτεμβρίου κατόπιν αδελφικής προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλου θα μεταβεί στην Κοζάνη, όπου θα προεξάρχει στις λατρευτικές εκδηλώσεις επί τη εορτή της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Κοζάνης.
  • Την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» και θα αναπτύξει το θέμα: «Ο Άγιος Νικόλαος ο Καβάσιλας» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».
  • Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Σταυρού για την εορτή του Αγίου Συμεών Θεσσαλονίκης.
  • Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στις 11:30 π.μ. θα τελέσει Αγιασμό στα Γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας.
  • Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας. Στο τέλος θα τελέσει το καθιερωμένο μνημόσυνο για τα θύματα της Μικρασιατικής Καταστροφής.

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή