ΔΤ  από Δημοτική Παράταξη Βέροιας «Δράση με Γνώση»: Στην επίσημη κατάθεση του Δημοτικού Συνδυασμού «Δράση με Γνώση» προχώρησε χθες, 30 Αυγούστου 2023, μία μέρα πριν την εκπνοή της ημερομηνίας κατάθεσης ονομάτων και ψηφοδελτίων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023, στην Ηλεκτρονική Πύλη Υποψηφιοτήτων Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών, ο επικεφαλής Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.

Ο αριθμός των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων και υποψηφίων Συμβούλων Δημοτικών Κοινοτήτων ανέρχεται στους 237. 

«Η πορεία της νίκης έχει ξεκινήσει. Είμαστε περήφανοι για τους ανθρώπους που συστρατεύονται με την παράταξή μας. Ανθρώπους με κοινά οράματα και στόχους που ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη συνέχιση του μεγάλου έργου μας. Είναι άνθρωποι με εμπειρία, άνθρωποι με νέες ιδέες, επιστήμονες και προσωπικότητες που έχουν ξεχωρίσει με την πορεία τους σε δράσεις προς όφελος της κοινωνίας» δήλωσε μετά την επίσημη κατάθεση του Δημοτικού Συνδυασμού «Δράση με Γνώση» ο Επικεφαλής, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή