ΔΤ: Η Λαϊκή Συσπείρωση Βέροιας καταδικάζει την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας για κλείσιμο του Δημοτικού Σχολείου στην Άμμο και μεταφορά των μαθητών σε μια ημιυπόγεια, παντελώς ακατάλληλη αίθουσα στα Ασώματα. Ζητάμε την άμεση ανάκληση της απόφασης.

Είναι υποκριτική η προεκλογική «ευαισθησία» του Δημάρχου Βέροιας κ. Βοργιαζίδη αλλά και διαφόρων άλλων υποψηφίων των αστικών κομμάτων για το σχολείο της Άμμου. Κυβέρνηση και Δημοτική Αρχή έχουν τεράστιες ευθύνες, γιατί με τις  αντιλαϊκές πολιτικές τους στοιβάζουν εδώ και πολλά χρόνια νήπια και μαθητές σε ημιυπόγειες αίθουσες (παράρτημα 12ου Νηπιαγωγείου Βέροιας), ανήλιαγες κι ακατάλληλες, ακόμα  και σε κοντέινερ (2ο-6ο Νηπιαγωγείο Βέροιας). Για τις αστικές κυβερνήσεις και τις πρόθυμες Δημοτικές Αρχές προτεραιότητα έχουν τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων και των εργολάβων και όχι οι λαϊκές ανάγκες για σχολική στέγη, αντισεισμική, αντιπυρική κι αντιπλημμυρική προστασία, ελεύθερους χώρους, παιδικές χαρές κ.ά.

Ως Λαϊκή Συσπείρωση Βέροιας παλεύουμε και διεκδικούμε:

Σύγχρονα και ασφαλή σχολικά κτήρια για όλα τα παιδιά.

Αντισεισμικό έλεγχο σε βάθος όλων των σχολικών κτηρίων.

Δωρεάν κι ασφαλή μετακίνηση όλων των μαθητών.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΒΕΡΟΙΑΣ

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή