Αρχική Ροή Ειδήσεων Κώστας Καλαϊτζίδης: “Ξεκινάμε πάλι μαζί

Κώστας Καλαϊτζίδης: “Ξεκινάμε πάλι μαζί

Το πρωί της Τρίτης 29 Αυγούστου 2023, ο εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας παρουσίασε τους 154 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους στην Κεντρική Μακεδονία, μεταξύ αυτών και τους 13 υποψηφίους στην Ημαθία. 

Με αφορμή την ανακοίνωση, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, που “ρίχνεται” και πάλι στην μάχη του σταυρού και διεκδικεί για ακόμη μία φορά την πρωτιά, έγραψε στα social media:

Με κεντρικό σύνθημα την «Εμπιστοσύνη» ο Απόστολος Τζιτζικώστας παρουσίασε το ψηφοδέλτιο της Αλληλεγγύης στο οποίο μετέχω κι εγώ μαζί με ακόμη 12 ισάξια πρόσωπα από την Ημαθία. ΞΕΚΙΝΑΜΕ και επίσημα τον εκλογικό αγώνα για τον οποίο ΖΗΤΩ τη στήριξή σας (χρειάζομαι και σταυρό στο ψηφοδέλτιο) και την ανανέωσης της ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ που έχουμε μεταξύ μας, Καλό αγώνα και με τη νίκη.

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή