Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κ. Μακεδονίας στην Ημαθία θα είναι ο Βασίλης Πετρομελίδης, φιλόλογος και συνιδιοκτήτης του φροντιστηρίου ΕΝΑ & ΟΜΙΛΟΣ. 

Ο Βασίλης Πετρομελίδης αποδέχτηκε την πρόταση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Χρήστου Παπαστεργίου, επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης “Πράξεις για τη Μακεδονία“, δηλώντας σχετικά:

Φίλες και φίλοι, αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση του Χρήστου Παπαστεργίου να είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη «Πράξεις για τη Μακεδονία». 

Δεν είναι μόνο η μακρόχρονη φιλία με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη που με παρακίνησε. Είναι κυρίως η συγκρότηση, η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα του Χρήστου Παπαστεργίου. Άλλωστε, όλοι του αναγνωρίζουν ότι ο ίδιος και η παράταξή του ασκούν την πιο συστηματική και συνάμα εποικοδομητική και παραγωγική αντιπολίτευση. 

Συντάσσομαι σε αυτόν τον αγώνα, γιατί δεν θέλω μόνο να γκρινιάζω για τα προβλήματα της καθημερινότητάς μας και τους εκπροσώπους μας, αλλά προσπαθώ να γίνω μέρος της λύσης αναλαμβάνοντας έμπρακτα το μερίδιο ευθύνης που αναλογεί σε κάθε ευσυνείδητο πολίτη!

Επιθυμώ για την Ημαθία μας, που δυστυχώς συρρικνώνεται διαρκώς, ανανέωση, νέες ιδέες και μαχητική ορμή.  Θεωρώ ότι πρέπει να αγωνιστούμε για να κάνουμε τον τόπο μας ελκυστικό, να δημιουργεί ευκαιρίες, να παράγει προστιθέμενη αξία υπέρ των ανθρώπων του και να κρατάει εδώ τα παιδιά του. Τα νιάτα, για τα οποία προσωπικά δίνω καθημερινή μάχη με την επαγγελματική μου δραστηριότητα στον χώρο της εκπαίδευσης.

Πιστεύω ότι θα μου δώσετε την ευκαιρία να σας εκπροσωπήσω με αξιοσύνη στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας, για να διατυπώσω τις προτάσεις μου, για να διεκδικήσω ακόμη καλύτερες λύσεις για τα προβλήματα του Νομού μας και πάνω απ’ όλα να μεταφέρω τη δική σας φωνή.

Δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να σκέφτομαι και να ενεργώ όπως συνηθίζω να λειτουργώ μέχρι τώρα: με λογική, μετριοπάθεια, διαφάνεια, χωρίς κομματικές ή άλλες εξαρτήσεις. Αισιοδοξώ ότι θα έχω την ορθή κρίση και την οξυδέρκεια να δω τις ευκαιρίες ανάπτυξης για το Νομό μας και να παλέψω για αυτές. 

Ευελπιστώ στη θετική αποδοχή της υποψηφιότητάς μου και τη στήριξή σας.

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή