Φωτιά σε ξερόχορτα ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας 21 Αυγούστου 2023 στον δρόμο Βέροιας – Μέσης, λίγα μέτρα κάτω από τον Περιφερειακό. 

Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής δεν απειλήθηκαν παρακείμενες οικίες. Στο σημείο εντοπίστηκαν διάφορα εύφλεκτα υλικά, όπως λάστιχα, παλιά έπιπλα, πλαστικά κλπ. 

Στο σημείο επιχείρησαν τουλάχιστον 3 οχήματα της Π.Υ. Βέροιας, ενώ αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέδραμαν για την ρύθμιση της κυκλοφορίας. Η κατάσταση ελέγχει έγκαιρα και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. 

Με την ευκαιρία, πληροφορίες του InVeria.gr αναφέρουν όταν πολλά πυροσβεστικά οχήματα και προσωπικό έχουν μεταβεί για συνδρομή στις πυργκαγιές της Αλεξανδρούπολης. Μάλιστα, ένα από τα οχήματα που συνέδραμε στο περιστατικό της Βέροιας είχε ξεκινήσει για Αλεξανδρούπολη και γύρισε πίσω. Φυσικά, υπάρχει σε επιφυλακή ικανή πυροσβεστική δύναμη στο Νομό, αλλά πάντα χρειάζονται πολλά μέσα και προσωπικό σε έκτακτες συνθήκες. 

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή