Χαρές και… παιδικά κλάματα για την οικογένεια του αντιδημάρχου Τουρισμού Δ. Βέροιας Λάζαρου Ασλανίδη, της συζύγου του Κατερίνας Τσιόμπρα και της κόρης του Θεοδώρας, καθώς το απόγευμα του Σαββάτου 20 Αυγούστου 2023 η οικογένεια βάπτισε το νεότερο μέλος της, τον Μάριο – Ιωακείμ

Το μυστήριο τελέστηκε στο Ναό Υπαπαντής του Χριστού στην Πατρίδα Βέροιας από τον πρωτοπρ. Διονύσιο Συρόπουλο, παρουσία δεκάδων συγγενών, φίλων και συναδέλφων (στο επάγγελμα και την πολιτική). Μεταξύ αυτών ο βουλευτής Ημαθίας Βασίλης Κοτίδης, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, η προϊσταμένη της ΕΦΑ Ημαθίας Αγγελική Κοτταρίδη κ.α.

Νονοί του μικρού νεοφώτιστου Μάριου – Ιωακείμ ήταν ο  πρόεδρος της Κοινότητας Πατρίδας Γιάννης Σιδηρόπουλος, και ο Κώστας Αποστολίδης. 

Το InVeria.gr εύχεται στον μικρό Μάριο Ιωακείμ Ασλανίδη να είναι καλότυχος και στους γονείς και την αδερφή του, να τον καμαρώνουν όπως αυτός θέλει!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή