Με πρόεδρο τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της “Βασίλισσας” Ευριπίδη Κατσαβό και προσωρινό διοικητικό σχήμα (με την ελπίδα να βρεθούν επενδυτές και να μπορέσει η Βέροια να παίξει στην Γ’ Εθνική) θα συνεχίσει το επόμενο διάστημα η ομάδα, όπως προέκυψε από την επαναληπτική Γ.Σ. του ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ, το απόγευμα της Πέμπτης 17 Αυγούστου 2023, στην “Ελιά”. 

Οι προτάσεις που είχαν “πέσει” στο τραπέζι δεν προχώρησαν (του παλαίμαχου Βασίλη Αμανατίδη για τυπικούς λόγους και του Ισπανού παλαίμαχου Τζόναθαν Λόπεζ λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος από την πλευρά που εκπροσωπούσε). Κατά συνέπεια, στην Γενική Συνέλευση αποφασίστηκε η λύση ανάγκης, να αναλάβει δηλαδή το διοικητικό σχήμα που ψηφίστηκε, το οποίο ωστόσο δεν μπορεί να υποστηρίξει την συμμετοχή της ομάδας στην Γ’ Εθνική. Έτσι, αν δεν υπάρξει κάποια εξέλιξη τις επόμενες ημέρες, η ΒΕΡΟΙΑ θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας και η μέριμνα της διοίκησης θα είναι να διασωθούν οι ακαδημίες. 

Στην Γ.Σ. την προεδρία και τον συντονισμό είχε ο Αχιλλέας Μπίκας, ενώ ως δικηγόρος για την εκλογική διαδικασία παρέστη η Σοφία Ζεϊμπέκη. 

Πριν και κατά την διάρκεια της Γ.Σ. μικρή ομάδα οπαδών της Βέροιας συγκεντρώθηκε απέναντι από τον πολυχώρο της “Ελιάς”, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της ομάδας, χωρίς να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα. 

Ο Ευριπίδης Κατσαβός

Το νέο Δ.Σ. που προέκυψε είναι:

Ευρυπίδης Κατσαβός, πρόεδρος

Μέλη ΔΣ

Δημήτρης Αδαμίδης

Αντώνης Βασιλακάκης

Βασίλης Κατσούλης

Όλγα Κουσίδου

Σωτήρης Λιάκος

Διονύσης Νικόπουλος

Κατερίνα Ραπτοπούλου

Ιωάννης Σωτηριάδης

Αναπληρωματικοί: Κώστας Καμπαϊλής, Νικόλαος Χατζηπάντος, Χρήστος Μουχτάρης.

Ο νέος πρόεδρος του ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ, Ευριπίδης Κατσαβός, σε σχετική του δήλωση ανέφερε:

Εγώ ο Ευριπίδης Κατσαβος, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας και γονέας αθλητή των τμημάτων υποδομής, αποφάσισα να ηγηθώ ως έσχατη λύση, της προσπάθειας σωτηρίας του συλλόγου, μπαίνοντας μπροστάρης μιας ομάδας που αποτελείται από γονείς και φίλους της ιστορικής βασίλισσας του Βορρά. Κύριος σκοπός μας ειναι η επιβίωση και η διατήρηση του οικοδομήματος που λέγεται Βέροια, καθώς και των τμημάτων υποδομών, με τις πενιχρές μας δυνάμεις αναγκαστικά, με συμμετοχή στα τοπικά πρωταθλήματα του νομού, βασιζόμενοι στους αθλητές των τμημάτων υποδομών. Δηλώνουμε υπεύθυνα ακόμα μια φορά ότι αποτελούμε την έσχατη λύση της ομάδας, προκειμένου αυτή να συνεχίσει να υπάρχει και να μην σβήσει από τον ποδοσφαιρικό χάρτη, και τονίζουμε οτι οποιαδήποτε στιγμή βρεθεί σοβαρός επενδυτής για να αναλάβει τις τύχες της, επί τόπου και χωρίς ενδιάμεσους, θα παραδώσουμε τη διοίκηση της ομάδας. Εγώ προσωπικά, αλλά και η ομάδα μου, ζητούμε από όλους αυτούς που αγαπούν την ομάδα, αλλά και γενικότερα το ποδόσφαιρο του νομού μας, να στηρίξουν την προσπάθεια μας και να συμπράξουν μαζί μας.

(φωτο Κατσαβού sportday.gr – Με πληροφορίες από pliroforiodotis.gr και kerkidasport.gr)

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή