Ανακοίνωση από φροντιστήριο ΕΝΑ & Όμιλος:

Σε λιγότερο από έναν (1) μήνα οι μαθητές του Γυμνασίου θα επιστρέψουν στο σχολείο. Πολλοί γονείς αλλά και μαθητές αναζητούν βοήθεια καθώς επιθυμούν να είναι έτοιμοι για την καινούργια χρονιά και χωρίς εκπαιδευτικά κενά. Ειδικά οι μαθητές που θα φοιτήσουν στην Α΄ Γυμνασίου έχουν να αντιμετωπίσουν δύο εμπόδια: και τα καινούργια μαθήματα και το νέο σχολικό περιβάλλον. Η καινούργια χρονιά βάζει λοιπόν δύσκολα στους μαθητές και τους γονείς τους. 

Στο Φροντιστήριο ΕΝΑ & ΟΜΙΛΟΣ έχουμε τη λύση! Εδώ και 27 χρόνια διοργανώνουμε, μόνο εμείς, ειδική καλοκαιρινή προετοιμασία για τους μαθητές του Γυμνασίου. Η προετοιμασία διαρκεί 5 εβδομάδες και αναφέρεται στα βασικά μαθήματα, που άλλωστε θα εξεταστούν γραπτά στο τέλος της χρονιάς: ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΦΥΣΙΚΗ – ΧΗΜΕΙΑ – ΑΡΧΑΙΑ – ΕΚΘΕΣΗ 

Στόχος μας είναι να καλύψουμε αδυναμίες του παρελθόντος και να «τρέξουμε» την καινούργια ύλη ώστε οι μαθητές μας να ξεκινήσουν τη σχολική χρονιά με ετοιμότητα, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση!

Διδάσκουν απολύτως εξειδικευμένοι καθηγητές που αντιμετωπίζουν τους μαθητές μας με στοργή αλλά και την αναγκαία αυστηρότητα!!!

Πρώτη συγκέντρωση: Πέμπτη 17/8/2023

Έναρξη προετοιμασίας: Δευτέρα 21/8/2023

Λήξη προετοιμασίας: Σάββατο 23/9/2023

Ενημερωθείτε για τις λεπτομέρειες του προγράμματος στα τηλέφωνα 2331021022 & 2331021021!

Η προετοιμασία προσφέρεται σε τιμή εξαιρετικής προσφοράς!

Βιαστείτε!!!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή