ΔΤ: Ο Εκπολιτιστικός-Τουριστικός Όμιλος Κωστοχωρίου, προχώρησε σε τακτική εκλογική διαδικασία ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου μετά τρία έτη, όπως ορίζει το καταστατικό του, στις 23 Ιουλίου 2023. Στην διαδικασία αυτή δεν κατέστη δυνατόν να αναδειχτεί νέο Διοικητικό Συμβούλιο λόγω δυσχέρειας εξεύρεσης ενδιαφερομένων. 

Η εκλογική διαδικασία επαναλήφθηκε στις 30 Ιουλίου τρέχοντος έτους, έγινε ο οικονομικός απολογισμός που εγκρίθηκε ομοφώνως, αλλά δεν κατέστη δυνατόν και πάλι να αναδειχτεί νέο διοικητικό συμβούλιο για τους ίδιους λόγους.

Για την  ενημέρωση των πολιτών λοιπόν, που ενδεχόμενα θα προγραμμάτιζαν επίσκεψη στο όμορφο Κωστοχώρι μας για το ετήσιο πανηγύρι με αφορμή την ημέρα του Σωτήρος, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι για φέτος και επειδή ο σύλλογος δεν κατάφερε δυστυχώς να εκλέξει νέο διοικητικό συμβούλιο, η γιορτή αυτή δεν θα γίνει.

Θα θέλαμε την κατανόησή σας και σας ευχαριστούμε που τόσα χρόνια μας στηρίζατε με τη συμμετοχή σας.

Το απερχόμενο  Διοικητικό Συμβούλιο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή