ΔΤ από υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο στην Ημαθία, Συρμούλα Τζήμα – Τόπη: Επισκέφτηκα το Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας,είχα την ευκαιρία να συζητήσω με τον διοικητή του κ. Ηλία Πλιογκα, την διευθυνουσα  κ. Δήμητρα Πραντσιδου, την τομεαρχισσα κ. Δήμητρα Βενιοπουλου και την διοικητική διευθύντρια κ Χριστίνα Καραγιάννη. 

Στη συνέχεια επισκέφτηκαμε τις διοικητικές και τεχνικές υπηρεσίες και τις κλινικές. Συνομίλησα με τους εργαζόμενους  για τα ζητήματα που τους απασχολούν.  Σίγουρα οι ανάγκες είναι υπαρκτές και οφείλουμε να εργαστούμε προς την επίλυση αιτημάτων.

Η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχει αποδείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την υγεία. Η νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου μας είναι έργο πνοής επί Απόστολου Τζιτζικωστα. Υπερσύγχρονες δομές και εγκαταστάσεις προσφέρουν ηψηλες υπηρεσίες υγείας στους πολίτες της Ημαθίας, χάρις στους ακούραστους εργαζόμενους,στους οποίους οφείλουμε ένα μέγαλο και διαχρονικό ευχαριστώ! 

Στον χώρο του νοσοκομείου μας στεγάζεται και το παράρτημα του ΟΚΑΝΑ, δομή κατά των εξαρτήσεων υψίστης σημασίας την οποία επίσης επισκέφτηκα. Επιτελεί τεραστιο έργο και συζητήσαμε για την προσεχή υλοποίηση του κέντρου ψυχικής υγείας, έργο επιβεβλημένο και απαραίτητο που θα ανακουφίσει τον νομό μας.

“Για την Ημαθία που θέλουμε και μας αξίζει”

#me_tin_syrmoula

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή