ΔΤ: Θερμά συγχαρητήρια στις μαθητριες και τους μαθητές μας για την επιτυχία τους και την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας!

Ένας μεγάλος αγώνας δικαιώνεται για εσάς και τις οικογένειές σας και ένας κύκλος ακαδημαϊκός πλέον ανοίγεται μπροστά σας, σε αυτόν τον αγώνα σας συνοδοιπόροι γονείς και εκπαιδευτικοί.

Σας εύχομαι καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία. Για όσες και όσους δεν κατάφεραν να πετύχουν σε αυτή τη φάση τον στόχο τους ,σας παροτρύνω να μην το βάλετε κάτω και να συνεχίσετε δυναμικά με νέους στόχους, η ζωή είναι μπροστά σας κι αυτή ήταν μια μόνο μάχη από τις πολλές που θα δώσετε!

Αισθάνομαι περήφανη που γνώρισα πολλούς από εσάς ως μαθητές μου και πιστεύω ακράδαντα σε εσάς και στις αστείρευτες δυνατότητες σας για ένα καλύτερο αύριο και πάλι συγχαρητήρια!

Συρμούλα Τζήμα Τόπη

Αντιδήμαρχος Παιδείας και Ισότητας φύλων Δήμου Βέροιας

Υπ. Περιφερειακή σύμβουλος Ημαθίας με την “Αλληλεγγύη” Απ. Τζιτζικωστα

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή