Τέλος έλαβε η αγωνία για τους διαγωνιζόμενους στις Πανελλήνιες εξετάσεις 2023, καθώς έγιναν γνωστές οι βάσεις εισαγωγείς στα πανεπιστήμια.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν εάν και που εισάγονται στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr, με τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους με κεφαλαίους χαρακτήρες.

Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι λαμβάνουν και με γραπτό μήνυμα (SMS) στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον έχουν ήδη υποβάλει σχετική αίτηση σχετικά με το τμήμα εισαγωγής.

Μήνυμα Πιερρακάκη στους υποψήφιους

Σε μήνυμά του μέσω των social media, ο Υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης, ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλες τις υποψήφιες και σε όλους τους υποψηφίους.

“Τα σημερινά αποτελέσματα, ανεξάρτητα από το ποια είναι αυτά, να αποτελέσουν την αρχή μιας πολύ μεγάλης διαδρομής, που θα οδηγήσει στην καλύτερη δυνατή εκδοχή του εαυτού σας” σημείωσε μεταξύ άλλων.

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή