Από τον δημοτικό συνδυασμό “ΜΑΖΙ για τον Δήμο Βέροιας” του υποψηφίου Δημάρχου Βέροιας:

Αφού λοιπόν ο κ. Βοργιαζίδης ενδιαφέρεται τόσο πολύ για τα  εσωτερικά του συνδυασμού μας και αγωνιά για το αν έχουμε κομματική στήριξη, έχουμε να πούμε τα εξής:

Ποια είναι η κομματική ταυτότητα του κ. Βοργιαζίδη; Εμφανίζεται σαν να προήλθε από παρθενογένεση και ότι δεν έχει σχέση με κόμματα και στηρίξεις; Είναι όμως έτσι; Όχι βέβαια. Είναι παιδί του κομματικού σωλήνα. Να θυμίσουμε σ’  αυτόν και σε όσους έχουν κοντή μνήμη, ότι πήρε το δαχτυλίδι της διαδοχής από την κ. Ουσουλτζόγλου αφού ήταν το “καλό παιδί” του μακαρίτη Θανάση Γεωργιάδη, αρχικαθοδηγητή του ΠΑΣΟΚ,  παραγκονίζοντας από το πουθενά άλλους άξιους συναδέλφους του. Και βεβαίως δεν είναι ούτε υπερκομματικός ούτε ανεξάρτητος. Τα ολίγα πρόσωπα που προέρχονται από χώρους εκτός του ΠΑΣΟΚ, δεν του προσδίδουν καμία ασυλία, ούτε μπορούν  να καλύψουν την κομματική του ταυτότητα. Και έρχεται να μιλήσει σε εμάς για όραμα  αυτός που ήταν ανύπαρκτος ως δήμαρχος και αντιδήμαρχος εδώ και 14 χρόνια, που από την ανικανότητά του έφθασε μετά από 8 και πλέον χρόνια, τελευταίος και καταϊδρωμένος  να ολοκληρώσει μετά κόπων και βασάνων, τη γέφυρα των μεγάλων δωρητών αδερφών Κούσιου, ένα έργο με πλήρως  εξασφαλισμένη χρηματοδότηση.  Θα έχουμε την ευκαιρία σύντομα να επανέλθουμε σε αυτά που έκανε και περισσότερο σε αυτά που δεν έκανε ο κ. Βοργιαζιδης όλα αυτά τα χρόνια.  Είμαστε αποφασισμένοι να τα αλλάξουμε όλα,  κάνοντας τη μεγάλη ανατροπή,  αφήνοντας πίσω τον κ. Βοργιαζίδη και όλα τα βαρίδια του παρελθόντος.

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή