Την απόφαση του να είναι ξανά υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος έκανε γνωστή με συνέντευξη Τύπου ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης. Τόνισε ότι δεν μπορεί να εγκαταλείψει την προσπάθεια στο πλάι του Απόστολου Τζιτζικώστα. 

Ως στόχους του, εκτός από την αποπεράτωση του Διοικητηρίου, τόνισε ότι είναι η ολοκλήρωση του κάθετου άξονα Βέροια – Σκύδρα. Επίσης στο πλάνο του είναι η δημιουργία ταμιευτήρων νερού.

Για τις συνεργασίες του, είπε ότι θα συνεχίσει να συνεργάζεται αρμονικά με τους δημάρχους και τους βουλευτές. «Δεν κοιτάω κόμματα και χρώματα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το ψηφοδέλτιο της παράταξης στην Ημαθία, ο κ. Καλαϊτζίδης είπε ότι έχει κλεισμένος εννιά υποψηφίους και μένουν άλλοι τέσσερις.

Σε ερώτηση για την υγεία του, απάντησε ότι είναι καλά, δίνει την μάχη του και αντιμετωπίζει την ασθένεια του.

Σε ερώτηση για τις δημοτικές εκλογές απάντησε ότι οι πολίτες της Ημαθίας θα αποφασίσουν για τις διοικήσεις τους. “Την επόμενη των εκλογών θα πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι”. Σε άλλη ερώτηση αν η συνεργασία του με την δήμο Βέροια ήταν καλή, απάντησε ότι 5ην περίοδο 2014-2019 δεν ήταν η καλύτερη δυνατή αλλά την περίοδο 2019-2023 ήταν άψογη. 

Βίντεο από τη συνέντευξη Τύπου:

Πηγή: pliroforiodotis.gr

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή