Με πάρα πολύ κόσμο και ακόμα περισσότερο κέφι πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 24 Ιουλίου 2023 η εμφάνιση του Γιάννη Καψάλη και της Χαράς Βέρρα στο γήπεδο της Πατρίδας, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Συλλόγου Πατρίδας “Ευστάθιος Χωραφάς”. 

Στην Δημοτική – λαϊκή βραδιά της Δευτέρας, πέρα από τον Γιάννη Καψάλη και την Χαρά Βέρρα, εμφανίστηκε ο δημοφιλής κλαρινίστας Μάκης Τσίκος, καθώς και ο Χρήστος Αδαμόπουλος, που έπαιξε μπουζούκι και τραγούδησε. 

Δείτε απόσπασμα από live stream εδώ

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν την Κυριακή (23/7) με τοπικούς καλλιτέχνες και συνεχίζεται μέχρι και την Πέμπτη 27 Ιουλίου, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Τρίτη 25 Ιουλίου: Ποντιακή βραδιά – Τραγούδι Τσιτιρίδης, Π. Θεοδωρίδης, Β. Ιντζεβίδης – Λύρα Μπαϊρακτάρης – Κλαρίνο Σιώπης, Αγγείο Σαχαρίδου

Τετάρτη 26 Ιουλίου: Κρητική και λαϊκή βραδιά – Νίκος Ζωιδάκης, Χρήστος Καρατζάκος –

Πέμπτη 27 Ιουλίου: Λαϊκή – ρεμπέτικη βραδιά – Τραγούδι Φωτεινή Βελεσιώτου, Σαββέρια Μαργιολά, Κώστας Καραπαναγιωτίδης

Φωτογραφίες από την βραδιά της Δευτέρας (24/7):

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή