ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Του Θεόφιλου Κορωνά,

Υποψήφιου Δημάρχου Βέροιας – Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Εποχή-ΑλλάΖΟΥΜΕ»

Προς: Τους δημότες και τους κοινωνικούς, επιστημονικούς, επαγγελματικούς, πολιτιστικούς, αθλητικούς και πολιτικούς φορείς του Δήμου Βέροιας.

Η παρουσία της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξής μας, «Νέα Εποχή-αλλάΖΟΥΜΕ», στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου έχει αποκλειστικά ως στόχο, μέσα από μία συλλογική προσπάθεια, να αλλάξει τους μέχρι τώρα ρυθμούς στον Δήμο Βέροιας, ο οποίος παρουσιάζει δυστυχώς στους περισσότερους τομείς οπισθοδρομική πορεία και ενίοτε στασιμότητα.

Στην προσπάθειά μας αυτή, κανείς και καμία δεν περισσεύει. Καλούμε, λοιπόν, όλους τους δημότες και τους φορείς του Δήμου μας να στηρίξουν την ομάδα μας, η οποία αποτελεί ίσως τη μοναδική ανεξάρτητη δημοτική παράταξη στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Ο συνδυασμός μας αποτελείται από συνδημότες & συνδημότισσές μας που προέρχονται από ποικίλες κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες, και που στην πλειονότητά τους είναι νέα άτομα με φρέσκια σκέψη και προοδευτικές απόψεις.

Δημιουργούμε μία Δημοτική Ομάδα, η οποία θα καταφέρει με την εκλογή της να επιφέρει την πολυπόθητη αλλαγή στο πολιτικό γίγνεσθαι του Δήμου Βέροιας, καθώς θα αποτελείται από δημοτικούς συμβούλους με μηδενική πολιτική φθορά, ανεξάρτητους από πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα. Δημοτικούς συμβούλους με πλούσιες γνώσεις και έντονη όρεξη για δράση, ικανούς να κόψουν υφιστάμενους δεσμούς εξάρτησης, ακυρώνοντας κατεστημένα και κάθε είδους «συναλλαγή». Άτομα που δε χαρακτηρίζονται από αγκυλώσεις αλλά ούτε και από αμετροέπεια.

Όραμά μας είναι να αλλάξουμε προς το καλύτερο τον Δήμο Βέροιας για όλους εμάς που ζούμε και εργαζόμαστε εδώ. Παράλληλα, επιθυμία μας είναι να δημιουργήσουμε έναν Δήμο ανάπτυξης, ευημερίας και πολιτισμού που θα προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες στον τόπο μας.

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε το πρόγραμμα που θα φέρει άμεσα το διαφορετικό και το καινοτόμο, θέτοντας γερά θεμέλια για τον Δήμο της επόμενης γενιάς – αυτής των παιδιών μας. Μιας γενιάς με διαφορετικές όμως απαιτήσεις από τις προηγούμενες γενιές, λόγω των νέων συνθηκών που βιώνουμε ως κοινωνία. Κι αυτό ακριβώς είναι το στοίχημα που βάζουμε με τους εαυτούς μας· να μπορέσουμε να παραδώσουμε στους αυριανούς πολίτες μία πραγματικότητα αντάξιά τους.

Σ’ αυτή μας την προσπάθεια, σας θέλουμε στο πλευρό μας.

Στις 8 Οκτωβρίου 2023, αλλάΖΟΥΜΕ και βαδίζουμε μαζί στη Νέα Εποχή για τον Δήμο Βέροιας.

#neaepoxi #allazoyme

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή