ΔΤ: Την 27η Ιουλίου η Εκκλησία μας εορτάζει τη μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος του ιαματικού. Ως εκ τούτου άγει και τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων.

Το εσπέρας της Τετάρτης 26 Ιουλίου στις 7 στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά θα γίνει υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Οσίου Δαβίδ του εν Ευβοία και θα τελεστεί στη συνέχεια ο Αρχιερατικός Εσπερινός της μνήμης του Αγίου Παντελεήμονος και κουρά μοναχού.

Την Πέμπτη 27 Ιουλίου, το πρωΐ, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας. Στη συνέχεια θα δεχθεί ευχές μέχρι τις 12:30 μ.μ. στο Επισκοπείο και από τις 6:00 μ.μ. έως τις 8:30 μ.μ. στο αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή