🚨 Μια… καυτή (κυριολεκτικά) εβδομάδα πέρασε και κατά πως φαίνεται έτσι θα είναι και η επόμενη, κυρία μου και κύριε! 

🚩 Πέρα, όμως, από τον κανονικό καύσωνα, ανέβηκε και το… πολιτικό θερμόμετρο (κατά το δημοσιογραφικό κλισέ). 

🚩 Μου τη δίνει στα νεύρα αφόρητα η αυτοαναφορικότητα, αλλά με διακριτικό τρόπο πρέπει κάπως να σχολιάσω ότι όσα είπαμε στο προηγούμενο φύλλο μας για τις κινήσεις του υποψηφίου Δημάρχου Βέροιας Μιχάλη Χαλκίδη επιβεβαιώθηκαν. 

🚩 Ο έμπειρος πολιτικός και την στήριξη της ΝΔ απέσπασε και ετοιμάζει για τις 24 Ιουλίου μεγάλο… πατιρντί και μένει να δούμε πόσες και πόσους υποψηφίους θα ανακοινώσει. 

🚩 Όπως φαίνεται, πήρε καλό… αέρα στα πανιά του και μπαίνει στο παιχνίδι και πάλι δυναμικά. 

🚨 Μιας που μιλάμε όμως για υποψηφίους, επιτρέψτε μου ένα γενικό σχόλιο. 

🚩 Είναι πολύ σημαντικό οι υποψήφιοι Δήμαρχοι να επιλέγουν με σοβαρότητα και σύνεση τα άτομα που θα απαρτίζουν τον συνδυασμούς τους. 

🚩 Και άντε, όσοι έχουν ζόρια στο να καταρτίσουν συνδυασμούς, μπορεί να βάλουν και λίγο νερό στο κρασί τους, με την ελπίδα ότι δεν θα γίνει εντελώς…νεροζούμι. 

🚩Αλλά πραγματικά είναι απορίας άξιο για όσους έχουν μια περισσότερη άνεση στο να βρουν υποψηφίους να μαζεύουν διάφορα… φρούτα, έχοντας την ψευδαίσθηση ότι θα διευρύνουν το… κυνηγετικό τους πεδίο (προς άγραν ψήφων). 

🚩 Πείτε με ρομαντικό ή αιθεροβάμονα, αλλά δεν μπορεί να μπαίνουν σε συνδυασμούς άνθρωποι σκάρτοι, αλαφροΐσκιωτοι, νταήδες, φασίστες, κακοποιητικοί, σεξιστές, ρατσιστές, απατεώνες και άλλα σχετικά. 

🚩 Υποτίθεται καλούμαστε να επιλέξουμε τους καλύτερους για να μας εκπροσωπήσουν. Συνεπώς, οι επιλογές ανάμεσα σε μπράβους, εκβιαστές, ακροδεξιούς και… ματσό τύπους (στην ουσία όμως αλλοπρόσαλλους γενικώς), κάθε άλλο παρά θεμιτές είναι. 

🚩 Από την άλλη, είναι μια καλή ευκαιρία να «μετρηθούν» όλοι με το… μπόι τους. Αλήθεια, θα δεχόταν κάποιος (κατά δήλωσή του) «αριστερός» (τόσο «αριστερός» που ούτε τον Βορίδη δεν ανέχεται, για παράδειγμα) να είναι συνυποψήφιος με κάποιον με ακροδεξιό παρελθόν;

🚩Θα απέσυρε, άραγε, την υποψηφιότητά του ή μπρος στον στόχο της εκλογής του όλα αυτά είναι λεπτομέρειες; Ιδού η Ρόδος, ιδού και τα… πηδήματα κυρίες και κύριοι! 

🚨 Κατά τ’ άλλα, η ΝΔ έδωσε επίσημα (και κεντρικά) τα… χρίσματα για τις Περιφέρειες και, φυσικά, στην Κεντρική Μακεδονία δεν θα μπορούσε παρά να επιλέξει τον Απόστολο Τζιτζικώστα! 

🚩 Από το ΠΑΣΟΚ ο Χρήστος Παπαστεργίου (γιατρός από τη Θεσσαλονίκη) θα είναι και πάλι υποψήφιος Περιφερειάρχης και επάξια, καθώς όλο το προηγούμενο διάστημα τίμησε τον ρόλο του στο έπακρο, ακόμα και με συνεχή φυσική παρουσία στην Ημαθία. 

🚩 Για τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ υπάρχει ερωτηματικό, αλλά γενικότερα όλα στον ΣΥΡΙΖΑ είναι έτσι! Πάντως, μαθαίνουμε ότι η υποψηφιότητα επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη ονόματι Βασίλειος Ρόκος εξετάζεται. 

🚩 Χωρίς να έχω παραπάνω ενημέρωση, φαντάζομαι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα θελήσει να σηκώσει λίγο… κεφάλι, οπότε δεν ξέρω αν ο Βασίλειος Ρόκος θα αποτελούσε όντως την τελική επιλογή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

🚩 Ίσως αν συνδυαζόταν και με τον… Στέλιο Ρόκκο θα είχε περισσότερες πιθανότητες μία τελική συνεργασία (εκτός και αν έθετε βέτο ο… Μιθριδάτης). 

🚨 Καλά ξεμπερδέματα με τον καύσωνα να πούμε και, όσοι πάτε διακοπές, καλή ξεκούραση…

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή