ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΒΕΡΟΙΑΣ»:

Τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023 και στην αίθουσα της Ελιάς, στις 9 το βράδυ,  θα γίνει η παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού “Μαζί για το Δήμο Βέροιας”,  του υποψηφίου δημάρχου Μιχάλη Χαλκίδη.

Θα είναι ιδιαίτερη η χαρά μας να είστε εκεί. 

Η πρόσκληση αφορά πέραν των εκπροσώπων του τύπου και  κάθε συμπολίτη  που επιθυμεί να έχει προσωπική άποψη για τα γεγονότα, ανεξαρτήτως κομματικής ή άλλης ένταξης. 

Άλλωστε στην προσπάθεια αυτή, ενεργά και στην πρώτη γραμμή μάχης, μετέχουν συμπολίτες μας από ολόκληρο το πολιτικό φάσμα, γεγονός που προκύπτει από την αναγκαιότητα ο Δήμος μας να βρει διέξοδο στα πολλά και πυκνά αδιέξοδα. 

Τιμούμε απεριόριστα την “υπέρβαση” των συμπολιτών μας που συστρατεύονται  μαζί μας, όπως και κάθε συμπολίτη μας που αγωνιά για το μέλλον του δήμου μας.                                   

Για το συνδυασμό “Μαζί για το Δήμο Βέροιας”

Ο υποψήφιος Δήμαρχος

Μιχάλης Χαλκίδης

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή