ΔΤ: Το 8ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Βέροιας από τις 29 Ιουνίου έως την 1 Ιουλίου, συμμετείχαν περισσότερες από 400 αθλήτριες, από 20 ομάδες, από όλη την Ελλάδα. 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής, η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, ο Δήμος Βέροιας, το Κ.Α.Π.Α. Δήμου Βέροιας και ο Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας που ήταν οι συν διοργανωτές προσπάθησαν να προσφέρουν στις ομάδες μια άρτια διοργάνωση αλλά και σε όλους όσους ήρθαν και επισκέφτηκαν την πόλη της Βέροιας μια φιλόξενη εμπειρία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλίππου ΒΕΡΟΙΑΣ και η οργανωτική επιτροπή της διοργάνωσης θέλει να ευχαριστήσει πρώτα από όλους την ομοσπονδία για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο του σωματείου και το πανελλήνιο πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας.

Ευχαριστούμε θερμά την περιφερειακή ενότητα Ημαθίας για την υποστήριξη που έδειξε και με την βοήθεια της καταφέραμε να φέρουμε σε πέρας την διοργάνωση του πανελλήνιου πρωταθλήματος. 

Ευχαριστούμε θερμά τον δήμο ΒΕΡΟΙΑΣ  και το κάπα Δήμου Βέροιας για την πολύ μεγάλη υποστήριξη και βοήθεια τόσο κατά την διάρκεια όλων των  ημερών του πρωταθλήματος όσο και κατά την προετοιμασία, ήταν αρωγός δίπλα μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όχι μόνο για την προσφορά τους στο πρωτάθλημα αλλά γενικά για όλο το έργο που προσφέρουν στην κοινωνία τον Ερυθρό Σταύρου που όλες τις ημέρες ήταν κοντά, όπως επίσης τον γιατρό κύριο Μαλούτα Γιώργο και τους φυσιοθεραπευτές μας από την εταιρία ostico που ήταν κι αυτοί κοντά μας.

Επίσης τους χορηγούς που βοήθησαν και τους ευχαριστούμε όχι μόνο για την προσφορά τους αλλά για το άμεσο ενδιαφέρων.

Το Προσωπικό του Φιλίππειου κλειστού γυμναστηρίου που όχι απλά ήταν παρόν αλλά μας βοήθησαν πολύ παραπάνω από τα καθήκοντα τους, πραγματικά τους έχουμε στο μυαλό μας σαν εθελοντές. 

Φυσικά δεν θα ξεχάσουμε τους Εθελοντές που είναι οι αφανής ήρωες, ο καθένας από τους εθελοντές αφιέρωσε όσες ώρες μπορούσε εδώ και πολύ καιρό για την προετοιμασία και φυσικά όλες αυτές τις ημέρες.

Ο Φίλιππος Βέροιας τίμησε τον πρόεδρο της ομοσπονδίας κ. Βαϊόπουλος Γεώργιος και τον γενικό γραμματέα κ. Λάμπρο Κωνσταντή για την συνεισφορά τους. Επίσης τον Δήμο Βέροιας και το Κ.Α.Π.Α. Δήμου Βέροιας το βραβείο παρέλαβαν ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Αλέξανδρος Τσαχουρίδης και ο πρόεδρος του Κ.Α.Π.Α. κ. Θανάσης Δέλλας.

Την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας το βραβείο παρέλαβε ο κύριος Τράμπας Κώστας.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Ισότητας των Φύλων κυρία Συρμούλα Τζήμα-Τόπη και η Διευθύντρια του ΚΑΠΑ Κα Αθανασία Γιαμουστάρη.

Στο τέλος της διοργάνωσης ο πρόεδρος του τμήματος αισθητικής γυμναστικής του Φιλίππου Βέροιας κ Νίκος Παπανότας έκανε μια ειδική βράβευση στον Γιάννη Αβραμίδη τον Βεροιώτη αθλητή που το ήθος και η γενναιότητα του είναι παράδειγμα προς μίμηση. Όλο το στάδιο σηκώθηκε όρθιο χειροκροτώντας τον Γιάννη, ήταν μια από τις πιο όμορφες στιγμές του πρωταθλήματος.

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή