ΔΤ από ΕΛΠΝ: Οι Λύρες στις Πηγές επιστρέφουν για 6η χρονιά από την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας, στο Άλσος του Αγίου Νικολάου Νάουσας, το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Ιουλίου 2023.

Φέτος, δίπλα στα τρεχούμενα νερά της Αράπιτσας και κάτω από τα αιωνόβια πλατάνια, θα μας ταξιδέψουν με τις μοναδικές τους μελωδίες η Ρία Ελληνίδου και ο Νίκος Ζωιδάκης, σε δύο ξεχωριστές βραδιές.

Έτσι, λοιπόν το Σάββατο 1 Ιουλίου η Ρία Ελληνίδου θα μοιραστεί με το κοινό αγαπημένα τραγούδια, μαζί με παραδοσιακά ακούσματα από τους αδερφούς Ράλλη. Αντίστοιχα, την Κυριακή 2 Ιουλίου ο Νίκος Ζωιδάκης θα στήσει ένα ακόμα όμορφο κρητικό γλέντι, από το οποίο δεν θα απουσιάζουν και τα ποντιακά με τους Στέλιο Μαβίδη, Γιώργο Ευσταθιάδη και Κώστα Σιώπη.

Ώρα έναρξης 9:30 μ.μ.

Οικονομική ενίσχυση: 5 € (Τα έσοδα θα διατεθούν για την διάσωση της Εθνικής Βιβλιοθήκης Αργυρουπόλεως.)

Προδιάθεση στα καταστήματα: Οπωροπαντοπωλείο Αέναη γη (Δ. Βλάχου 6) 

Πληροφορίες: 6972020962

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη συμμετοχή της Π.Ε. Ημαθίας και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας.

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή