Δήλωση του εκλεγμένου βουλευτή της ΝΔ Τάσου Μπαρτζώκα, μετά την επανεκλογή του και τη νίκη της ΝΔ:

Από σήμερα η Ημαθία, όλη η Ελλάδα βαδίζει με ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία στο μέλλον! Οι πολίτες έδωσαν ξεκάθαρο και ηχηρό μήνυμα για την επόμενη μέρα του τόπου!

Έδωσαν ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, να συνεχίσει με ορμή και σκληρή δουλειά, να μεταμορφώνει την Ελλάδα σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα!

To όραμά μας για μια Ελλάδα δίκαιη, κοινωνική, παραγωγική και ασφαλή, που έχει στο κέντρο της τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, γίνεται πραγματικότητα!

Η στήριξή σας είναι η δύναμή μου και η εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου, που εκφράζεται με την επανεκλογή μου, είναι κινητήριος δύναμη αλλά και βαριά ευθύνη, για να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά, με σχέδιο και όραμα, για την Ημαθία και την Ελλάδα που ονειρευόμαστε!

Χωρίς να χάνουμε ούτε στιγμή, συνεχίζουμε στο δρόμο των μεταρρυθμίσεων και των μεγάλων αλλαγών για την Ελλάδα που αξίζουμε!

 

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή