ΔΤ: Ο Άγγελος Τόλκας, υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, συνεχίζει τις σημαντικές και καίριες παρουσίες του σε τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας. Την Πέμπτη 08 Ιουνίου 2023 φιλοξενήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό “ONE Channel” και στο μεσημεριανό δελτίο με τον δημοσιογράφο κ. Κορονάκη. 

Ο κος Τόλκας τόνισε ότι επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ενισχύθηκε ο τομέας της υγείας, αν και σε σκληρό δημοσιονομικό πλαίσιο, μέσω εξοπλισμού νοσοκομείων (αξονικοί τομογράφοι) εν αντιθέσει με τη ΝΔ που σε δημοσιονομική χαλάρωση και παρά τα πολλά δις του Ταμείου Ανάκαμψης δεν επένδυσε καθόλου στον δημόσιο χαρακτήρα της υγείας και δη εν μέσω covid (1η η Ελλάδα σε θανάτους στην Ευρώπη). 

Υπογράμμισε πως η νέα Ελλάδα που πανηγυρίζει ότι μετέτρεψε τη χώρα η ΝΔ είναι διαστρέβλωση της πραγματικότητας και πως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που έχει ολοκληρωμένο σχέδιο για στήριξη της υγείας ενισχύοντας τον δημόσιο χαρακτήρα της επενδύοντας μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης. 

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή