Το απόγευμα της Πέμπτης 8 Ιουνίου 2023, ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων δέχθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας από τον πρώην Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Ελευθέριο Οικονόμου, τον οποίο συνόδευε ο πρώην Υφυπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Ο κ. Παντελεήμων καλωσόρισε τον κ. Οικονόμου στην Αποστολική Μητρόπολη της Βεροίας και ευχήθηκε “ο ιδρυτής της τοπικής Εκκλησίας Απόστολος Παύλος και ο προστάτης και πολιούχος της πόλεως, Όσιος Αντώνιος ο Νέος, να τον ευλογεί, να τον προστατεύει και να του δίδει δύναμη στο δύσκολο έργο του” και του πρόσφερε την έκδοση της Μητρόπολης Βεροίας με τίτλο: «Ερατεινή Ημαθία» και άλλα αναμνηστικά.

Με την σειρά του ο πρώην Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Παντελεήμονα για τη φιλοξενία και ακολούθησε γόνιμος διάλογος για διάφορα θέματα που άπτονται της επικαιρότητας.

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή