ΔΤ από Δ. Βέροιας: Ξεκίνησαν και προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς τα έργα διαπλατύνσεων και διανοίξεων δρόμων εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος της Βέροιας και σε οδούς Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου.

Το τελευταίο διάστημα έχουν ξεκινήσει οι εργασίες διαπλάτυνσης πεζοδρομίου: 

Α) Στην οδό Μάρκου Μπότσαρη (περιοχή Τσερμενίου), στο πλαίσιο του έργου «Κατασκευή Τοιχείων Αντιστήριξης». Πιο συγκεκριμένα ολοκληρώθηκε η κατασκευή τοίχου στην οδό Μάρκου Μπότσαρη Ο.Τ. Γ477, ύστερα από πτώση τμήματος πρανούς παρακείμενης οικοδομής, το οποίο απέκοπτε τη διέλευση πεζών από το πεζοδρόμιο. Με σκοπό την άρση της επικινδυνότητας και τη βελτίωση των οδών, προκειμένου να αποκατασταθεί η ασφάλεια στη μετακίνηση πεζών και οχημάτων, πραγματοποιούνται χωματουργικές εργασίες και θα ακολουθήσει πλακόστρωση του πεζοδρομίου, το πλάτος των οποίων προβλέπεται να είναι 3,00 μ.

Β) Στην οδό Περγάμου (Τσερμένι) πραγματοποιούνται εργασίες για την «ΚΡΑΣΠΕΔΩΣΗ – ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΕΡΓΑΜΟΥ», στο τμήμα της παραπάνω οδού από τη συμβολή της με την οδό Αλεξ. Φλέμινγκ έως τη συμβολή της με την οδό Καραϊσκάκη  και συγκεκριμένα:

Έγινε εκσκαφή σε βάθος οδοστρωσίας.

Θα κατασκευάστηκαν κράσπεδα

Πραγματοποιούνται εργασίες της ΔΕΥΑΒ για κατασκευή δικτύου απορροής ομβρίων υδάτων

Θα γίνει ασφαλτόστρωση της οδού

Θα κατασκευαστεί το γκρο – μπετόν του πεζοδρομίου (πλ. 1,50 μ.).

Γ) Ολοκλήρωση διάνοιξης οδού ανάμεσα στα Ο.Τ. 26Α και 26Β του οικισμού της Μέσης του Δήμου Βέροιας.

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή