Από kerkidasport.gr: Ένα πολύ σπουδαίο τρίποντο πανηγύρισε η ΒΕΡΟΙΑ απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας, στο Κυριακάτικο παιχνίδι για την 28η αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL2, το απόγευμα της Κυριακής 4 Ιουνίου 2023.

Η «Βασίλισσα» παίζοντας με πάθος και ψυχή, επικράτησε με 1-0 των Θεσσαλών και πήρε βαθιά ανάσα, ενώ παράλληλα βγήκε μετά από καιρό από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας.

Απομένουν πλέον δύο ακόμη «τελικοί» για τους Βεροιώτες, οι οποίοι αυτή τη στιγμή έχουν το πάνω χέρι για την σωτηρία τους!

Αγωνιστικά, οι Καρδιτσιώτες είχαν την πρωτοβουλία σε όλο το παιχνίδι, ήταν πιο επικίνδυνοι και θα μπορούσαν να αποφύγουν την ήττα, αν ήταν πιο εύστοχοι και τυχεροί στην τελική τους προσπάθεια.

Οι Βεροιώτες ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη τους καλή στιγμή στο ματς και από εκεί και πέρα πρόσεξαν περισσότερο τα νώτα τους, δίνοντας χώρο στους φιλονενούμενους.

Το νικητήριο γκολ της «Βασίλισσας» ήρθε στο 4ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Ελευθεριάδη από δεξιά και λανθασμένη απόκρουση αμυντικού της ΑΣΑ, η μπάλα κατέληξε στον Γιουκούδη που από το σημείο σχεδόν του πέναλτι με δυνατό σουτ έγραψε το 1-0!!

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 1’ με διαγώνιο σουτ του Πολίτη που έδιωξε σε κόρνερ ο Βενετικίδης, στο 8’ όταν Βερνάρδος και Αναστασοπουλος δεν μπόρεσαν να σκοράρουν από ευνοϊκή θέση και στο 15’ με την κοντινή προβολή του Βερνάρδου που πέρασε λίγο άουτ.

Στην επανάληψη οι Καρδιτσιώτες συνέχισαν να είναι πιο επικίνδυνοι και στο 48’ και 53’ ο Βερνάρδος από καλή θέση δεν κατάφερε να νικήσει τον Βενετικίδη.

Στην συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρωτοβουλία αλλά να μη μπορούν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία της ΒΕΡΟΙΑΣ, ενώ από την άλλη η «Βασίλισσα» προσπαθούσε χωρίς επιτυχία να «χτυπήσει» σε κάποια αντεπίθεση.

Στο τελευταίο 20λεπτο η Αναγέννηση πίεσε περισσότερο για την ισοφάριση και στο 70’ και 76’ ο Μπάλλας απείλησε με δύο κεφαλιές την Βεροιώτικη εστία, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στο 82’ ο Βενετικίδης μπλόκαρε σταθερά την κοντινή προβολή του Ελιβέλντο και στο επόμενο λεπτό το διαγώνιο σουτ του Μπάτροβιτς δεν βρήκε στόχο.

Στο 85’ οι Βεροιώτες βγήκαν στην αντεπίθεση, όμως ο Ιωάννου σούταρε πάνω στον Γκέκα, χάνοντας τη μεγάλη ευκαιρία.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν μέχρι το τέλος όμως δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση, με το τελικό σφύριγμα να βρίσκει νικητές τους «κυανέρυθρους», πανηγυρίζοντας το υπερπολύτιμο τρίποντο!

Διαιτητής: Τσιάρας (Καβάλας) / Βοηθοί: Σακάλογλου, Καρασαββαΐδης (Καβάλας)

ΒΕΡΟΙΑ (Νίκος Καρύδας): Βενετικίδης, Μουχάλης (77’ Ζιώγας), Ντουμάνης, Ισαακίδης, Περδίκης (55’ Γιαγτζίδης), Μασούρας, Μπλέτσας, Ελευθεριάδης, Μπαϊντού (70’ Ιωάννου), Γιουκούδης, Μπουόλι (55’ Μπελεβώνης).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Αναστασόπουλος (54’ Γιάκος), Κοζορώνης, Σκόνδρας, Γκόλιας (76’ Μπάτροβιτς), Λαγός, Σταμόπουλος, Μπάλλας, Πολίτης, Ελιβέλτο, Βερνάρδος (54’ Αθανασιάδης).

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή