ΔΤ από γραφείο Τύπου Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ημαθίας: Συνεδρίασε την Πέμπτη 1/6 η Διευρυμένη Νομαρχιακή Επιτροπή Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παρουσία του πρώην Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση. 

Στην ανοικτή αυτή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του κόμματος, οι υποψήφιοι βουλευτές, τα στελέχη και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συζήτησαν σε κλίμα ενότητας και συσπείρωσης το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα. 

Υπήρξε αποδοχή των πρώτων εκτιμήσεων της Κεντρικής Επιτροπής για τα αποτελέσματα της τελευταίας εκλογικής αναμέτρησης και πλήρης συμφωνία με τη στρατηγική της ανατροπής των σημερινών πολιτικών συσχετισμών στις εκλογές της 25ης Ιούνη.  

Σε τοπικό επίπεδο, με τα σημερινά δεδομένα κι αποτελέσματα, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να εκπροσωπήσει τους προοδευτικούς πολίτες και να αποτελέσει την δυνατή φωνή για τον τόπο μας στο ελληνικό κοινοβούλιο, ώστε να έχει η Ημαθία μια ισχυρή εκπροσώπηση προτάσεων και παρεμβάσεων.

Το δίλημμα, λοιπόν, είναι κρίσιμο και πρέπει να απαντηθεί. 

Θα επιλέξει η Ημαθία την προοδευτική, δημοκρατική φωνή ή μια ακροδεξιά πατερίτσα της κυβέρνησης. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα επιδιώξει την άμεση ανασύνταξη και συστράτευση των δυνάμεων του στην Ημαθία και θα δώσει με σθένος και αυτοπεποίθηση τη μάχη της επικοινωνίας του πολιτικού μηνύματος και του προγράμματος του στην τοπική κοινωνία. Είναι μια μάχη συλλογικής αξιοπρέπειας για την προοδευτική παράταξη αλλά και ένας κρίσιμος αγώνας για την αξιόπιστη κοινοβουλευτική εκπροσώπηση της Ημαθίας και των ανθρώπων της.

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή