Μετά από 4 χρόνια θητείας στο Υπουργείο Οικονομικών, ο ημαθιώτης υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόποουλος και η υπόλοιπη πολιτική ηγεσία του Υπουργείου (τον Υπουργό Χρήστο Σταϊκούρα και τον αν. Υπουργό Θεόδωρο Σκυλακάκη), παρέδωσαν το χαρτοφυλάκιό τους στον υπηρεσιακό Υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Πελαγίδη

Σε σχετικό του μήνυμα ο κ. Βεσυρόπουλος αναφέρει:

Σήμερα ολοκληρώθηκαν 4 υπέροχα, δημιουργικά χρόνια, με έργο ορατό και μετρήσιμο. 

Ευχαριστώ θερμά τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, που μου εμπιστεύθηκε τον τομέα της Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας. 

Επίσης, ευχαριστώ για την εξαιρετική συνεργασία τον Υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταικούρα, τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, Θεόδωρο Σκυλακάκη, τους Γενικούς γραμματείς του Υπουργείου Οικονομικών και τον Διοικητή της ΑΑΔΕ για την εξαιρετική, αρμονική και αποτελεσματική συνεργασία. 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλω και στους συνεργάτες μου, όλους τους εργαζόμενους στο Υπουργείο Οικονομικών για την πολύτιμη συνεργασία που είχαμε. 

Εύχομαι καλή επιτυχία στον νέο Υπουργό Οικονομικών, Θεόδωρο Πελαγίδη.

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή