ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ από την Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας:

Σε λίγες ημέρες οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου της πατρίδος μας θα διαγωνιστούν για την είσοδο τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.  

Όλοι συμμεριζόμαστε την αγωνία, το άγχος και τους κόπους των μαθητών. Για το λόγο αυτό, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων προσκαλεί τους μαθητές και τις μαθήτριες που θα διαγωνισθούν στις Πανελλήνιες εξετάσεις, καθώς και τους συγγενείς τους, στις ειδικές ακολουθίες για τα παιδιά μας προκειμένου όλοι μαζί, μαθητές, γονείς και φίλοι, να ενώσουμε τις προσευχές μας για την επιτυχία τους.  

Την Τρίτη 30 Μαΐου στις 7:00 μ.μ. θα τελεστεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Ποιμενάρχου μας κ. Παντελεήμονος στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας, ενώ την ίδια ώρα θα τελεστεί Παράκληση στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης και Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας. 

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή