Πανηγυρισμοί και επεφημίες ακούστηκαν λίγο μετά τις 00.30 έως και τη 01.00 μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 22 Μαΐου 2023 στο γραφείο του Τάσου Μπαρτζώκα, ο οποίος κατάφερε να διατηρήσει την βουλευτική του έδρα, τερματίζοντας δεύτερος σε σειρά εκλογής. 

Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα από το Υπ. Εσωτερικών, η ΝΔ στην Ημαθία καταλαμβάνει δύο έδρες (τις καταλαμβάνουν οι Απόστολος Βεσυρόπουλος και Τάσος Μπαρτζώκας), ο ΣΥΡΙΖΑ μία έδρα (την οποία καταλαμβάνει ο Άγγελος Τόλκας) και η Ελληνική Λύση μία έδρα (για την οποία “μάχονται” ψήφο με ψήφο οι Βασίλης Κοτίδης και η Δήμητρα Τρεμπελή).

Να σημειωθεί ότι τρίτο κόμμα είναι το ΠΑΣΟΚ, με πρώτο το Νίκο Τσιαμήτρο, ο οποίος έχει μικρή διαφορά με την Ολυμπία Αποστόλου, αλλά σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπ. Εσωτερικών δεν παίρνει έδρα το τρίτο κόμμα, αλλά το τέταρτο, που είναι το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου. 

Βίντεο από τους πανηγυρισμούς φίλων του Τάσου Μπαρτζώκα, όπως ακουγόταν από τα γραφεία του InVeria.gr:

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή