Την κεντρική προεκλογική του συνάντηση με συντρόφους και υποστηρικτές του πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης 18 Μαΐου 2023 ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Άγγελος Τόλκας, σε κεντρικό καφέ της Βέροιας. 

Ο κ. Τόλκας, απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους, μίλησε τόσο για θέματα που αφορούν την χώρα συνολικά, αλλά και σε θέματα της Ημαθίας. Άσκησε δρυμεία κριτική στην κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά και στους τρεις βουλευτές της στην Ημαθία, αναφέροντας πως “4 χρόνια είδαμε μόνο μακέτες και εξαγγελίες”. Όπως τόνισε ο κ. Τόλκας, την Κυριακή 21 Μαΐου οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν μεταξύ του Μητσοτάκη και της ανάπτυξης και της δικαιοσύνης, ενώ μιλώντας για την προσωπική του υποψηφιότητα ανέφερε πως έχει αποδείξει τι μπορεί να κάνει και όχι τι θα έκανε για την Ημαθία. Μάλιστα υπογράμμισε πως έχει διατελέσει δύο φορές κυβερνητικό στέλεχος και έχει αποδείξει πως έχει προσβάσεις στα κέντρα των αποφάσεων. Ξεκαθάρισε, ωστόσο, πως η πολιτική του πορεία ήταν και είναι χωρίς εξαρτήσεις από κανέναν, για αυτό και μπορεί να συγκρούεται μια  διάφορα “συμφέροντα”, ακόμα και στην Ημαθία. 

Δείτε το βίντεο από την τοποθέτηση του Άγγελου Τόλκα και σχετικές φωτογραφίες:

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή