Στην ραδιοφωνική εκπομπή του ΑΚΟΥ 996 “Λαϊκά και Αιρετικά” με τους Νίκο Βουδούρη (InVeria.gr) και Ζήση Μιχ. Πατσίκα (εφ. “Λαός”) ήταν καλεσμένη την Τετάρτη 17 Μαΐου 2023 η υποψήφια βουλευτής Ημαθίας με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Φρόσω Καρασαρλίδου.

Η Φρόσω Καρασαρλίδου είχε την ευκαιρία να αναφερθεί επιγραμματικά σε ορισμένες από τις παρεμβάσεις που έκανε όσο ήταν βουλευτής Ημαθίας (από το 2015 έως το 2021), κλήθηκε να σχολιάσει την επίσκεψη Μητσοτάκη στη Νάουσα που πραγματοποιούνταν εκείνη την ώρα, της ζητήθηκε να απαντήσει για τους λόγους που την οδήγησαν να αποστείλει την επιστολή προς τις δικαστικές αρχές και δικηγορικούς συλλόγους για να επιστήσει την προσοχή σε όσους διορίστηκαν δικαστικοί αντιπρόσωποι στις εκλογές, προκειμένου να μην επαναληφθούν φαινόμενα μη καταμέτρησης σταυρών προτίμησης, τα οποία άλλωστε της στέρησαν την βουλευτική έδρα το 2021.

Τέλος, η υποψήφια βουλευτής Ημαθίας είχε την ευκαιρία να αναφερθεί σε μερικά βιογραφικά της στοιχεία και να εκθέσει συνοπτικά τις προτεραιότητες που θα θέσει αν εκλεγεί και πάλι βουλευτής.

Δείτε την συνέντευξη εδώ:

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή