Στο ασφυκτικά γεμάτο από φίλους και υποστηρικτές του κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ, στη Βέροια, μίλησε το βράδυ της Τρίτης 16 Μαΐου 2023 ο βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ, Τάσος Μπαρτζώκας

Το “παρών” έδωσαν, πέρα από τους εκατοντάδες υποστηρικτές, πολλά παλαιότερα και νεότερα στελέχη της ΝΔ, αιρετοί, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων κ.α.

Στην ομιλία του ο Τάσος Μπαρτζώκας μίλησε για τα 4 χρόνια που διετέλεσε βουλευτής, για όσα πάλεψε και πέτυχε, αλλά και για όσα οραματίζεται για την επόμενη 4ετία, χωρίς λεκτικούς ακροβατισμούς και πολιτικές κορώνες.

Στο τέλος της ομιλίας του, η… στενή ομάδα του Τάσου Μπαρτζώκα ανέβηκε φορώντας μπλουζάκια με τον τυπωμένο το σύνθημα του “Για την Ημαθία έχω ένα όνειρο! Έχω όμως και σχέδιο!”, ενώ ο υποψήφιος βουλευτής χαιρέτησε έναν προς έναν τους πολίτες που βρέθηκαν στην ομιλία του.

Φωτογραφίες

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή