ΔΤ από υποψήφια βουλευτή Ημαθίας (ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής) Ολυμπία Αποστόλου:

Επισκέψεις σε μονάδες υγείας πραγματοποίησε η Ολυμπία Αποστόλου, υποψήφια βουλευτής Ημαθίας με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής.

Η κυρία Αποστόλου, επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Νάουσας, όπου ενημερώθηκε από το Σωματείο Εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα που συνεχίζει να αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο καθώς και το μόνιμο κίνδυνο της υποβάθμισης που επικρέμαται.

Στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας ξεναγήθηκε από τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής κ. Γιάννη Γκιουρτζή σε όλους τους χώρους και ενημερώθηκε αναλυτικά για τις κτηριακές βελτιώσεις που προγραμματίζονται αλλά και για την τεράστια έλλειψη προσωπικού που κάνει τη λειτουργία δύσκολη. Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για τους κινδύνους που ελλοχεύουν για το προσωπικό από επιθέσεις που δέχεται το Κέντρο, αφού δεν υπάρχει ασφάλεια.

Τέλος, η υποψήφια βουλευτής επισκέφθηκε τον Τομέα ΕΚΑΒ Ημαθίας, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που έχει για την Άμεση Βοήθεια.

Η κ. Αποστόλου δεσμεύθηκε ότι θα είναι πάντα σύμμαχος των υγειονομικών στην προσπάθειά τους να παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στο κοινό αλλά και να ζουν με αξιοπρέπεια μέσα από την εργασία τους. Άλλωστε, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής δεσμεύεται για χρηματοδότηση της υγείας με 10% του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή