Απόστολος Βεσυρόπουλος:  «Να κάνουμε πράξη το μήνυμα για Ισχυρή και Αυτοδύναμη Ελλάδα»

Συνεχίζει με αμείωτη ένταση την επικοινωνία του με τους πολίτες ο Υφυπουργός Οικονομικών και Υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος που επισκέφθηκε την Παρασκευή (12/5) τα Μονόσπιτα, την Χαρίεσσα και την Επισκοπή Νάουσας.

Οι πολίτες και στα τρία αυτά χωριά, έδωσαν ηχηρό παρών, εκφράζοντας τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους στον κ. Βεσυρόπουλο.

Ξεκάθαρη ήταν η διαβεβαίωση του Απόστολου Βεσυρόπουλου προς τους πολίτες ότι η μείωση των φορολογικών επιβαρύνσεων θα συνεχιστεί και στη νέα τετραετία με την οριστική κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος να είναι μόνο η αρχή.

«Οι σταθεροί ρυθμοί ανάπτυξης αλλά και η συνετή διαχείριση των οικονομικών της χώρας από την Κυβέρνηση, μπορεί να δημιουργήσουν δημοσιονομικό χώρο. Και όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, όταν προκύπτει διαθέσιμος δημοσιονομικός χώρος θα τον αξιοποιούμε για να μειώσουμε ακόμη περισσότερο τους φόρους. Έως τώρα το έχουμε αποδείξει στην πράξη:

Μειώνοντας τον εισαγωγικό φορολογικό συντελεστή για εισοδήματα έως 10.000 ευρώ από 22% στο 9% για όλα τα φυσικά πρόσωπα, ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες, μισθωτούς και συνταξιούχους

Αυξάνοντας το αφορολόγητο κατά 1.000 ευρώ για κάθε παιδί, ανεξάρτητα από τον αριθμό των προστατευόμενων τέκνων ενώ στη επόμενη τετραετία θα υπάρξει νέα αύξηση του αφορολόγητου κατά 1.000 ευρώ.

Καταργώντας μόνιμα την ειδική εισφορά αλληλεγγύης για όλους, που ο ΣΥΡΙΖΑ είχε μετατρέψει σε μόνιμο φόρο, αυξάνοντας μάλιστα και τους συντελεστές.

Μειώνοντας τον ΕΝΦΙΑ στα φυσικά πρόσωπα κατά 35%τους, υπερκαλύπτοντας την προεκλογική μας δέσμευση για μείωση κατά 30% και παρά την αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών το 2022.

Μειώνοντας τις φορολογικές και ασφαλιστικές επιβαρύνσεις για τους αγρότες».

Ο Υφυπουργός Οικονομικών και Υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος τόνισε ότι «στις 21 Μαΐου η Ημαθία θα κάνει πράξη το μήνυμα για Ισχυρή και Αυτοδύναμη Ελλάδα».

Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Συνεχίζουμε μαζί. Μεγάλη συγκέντρωση πολιτών στον Λουτρό» 

Για μία ακόμα φορά οι πολίτες της Ημαθίας έδωσαν βροντερό παρών δίπλα στον Υφυπουργό Οικονομικών και Υποψήφιο Βουλευτή Ημαθίας κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο στη χθεσινή επίσκεψη στο Καμποχώρι, στο Καλοχώρι, στην Επισκοπή, στο Κεφαλοχώρι και στον Λουτρό, όπου έκανε και μία μεγάλη συγκέντρωση, μιλώντας στους πολίτες.

«Την επόμενη Κυριακή δεν αποφασίζουμε μόνο για κυβέρνηση και Πρωθυπουργό.

Αποφασίζουμε για τον τόπο μας, την οικογένεια και τα παιδιά μας.

Η Ελλάδα δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα της ακυβερνησίας, της αστάθειας. 

Η ψήφος των πολιτών οφείλει να δώσει ένα δυνατό και καθαρό μήνυμα για την πολιτική και οικονομική σταθερότητα της χώρας.

Δεν πρέπει να αφήσουμε χώρο σε αυτούς που απροκάλυπτα και με ανευθυνότητα ανοίγουν συζητήσεις για παράλληλα και τοπικά νομίσματα», τόνισε ο Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Ταυτόχρονα επικεντρώθηκε στις προγραμματικές δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας για τον αγροτικό κόσμο και τις προτεραιότητες της νέας τετραετίας που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων:

Οριστική κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος για τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες.

Μέτρα στήριξης για την τυποποίηση των αγροτικών προϊόντων μέσω της ενίσχυσης της εμπορίας τους από τα αγροτικά συλλογικά σχήματα.

Αύξηση του αριθμού των κατ’ επάγγελμα νέων αγροτών κατά 60.000 μέχρι το 2027.

Νέα αρδευτικά έργα σε όλη την Ελλάδα και εκσυγχρονισμός των ΤΟΕΒ και ΓΟΕΒ, που θα ενισχύσουν την παραγωγή, καθώς θα αρδεύουν περισσότερα από 1,3 εκ. στρέμματα και θα ωφελήσουν πάνω από 100.000 αγρότες.

Αύξηση των αγροτικών εκτάσεων για την παραγωγή βιολογικών προϊόντων.

Επιστροφή του ΕΦΚ στο αγροτικό πετρέλαιο και για το 2023.

Δικαιότερες και ταχύτερες αποζημιώσεις για όλους τους δικαιούχους με την επικαιροποίηση του κανονισμού του ΕΛΓΑ.

Αύξηση του επιδόματος μητρότητας για τις αγρότισσες από τους 4 στους 9 μήνες στο ύψος του κατώτατου μισθού.

«Στις 21 Μαΐου η Ελλάδα κλείνει την πόρτα στο παρελθόν και στην αστάθεια.

Συνεχίζουμε Μαζί. Σταθερά, Τολμηρά, Μπροστά, με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη» δήλωσε ο Υφυπουργός Οικονομικών και Υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, ολοκληρώνοντας την ομιλία του στο Λουτρό μέσα σε ιδιαίτερα θερμές εκδηλώσεις από τους πολίτες».

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή