ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ από υποψήφιο βουλευτή Ημαθίας (ΝΔ) Τάσο Μπαρτζώκα:

Τάσος Μπαρτζώκας: Σας περιμένω όλους!

Με ένα ευφάνταστο και δημιουργικό τρόπο προσκαλεί, όλους τους συμπολίτες του ο υποψήφιος Βουλευτής, Τάσος Μπαρτζώκας, στην προεκλογική του ομιλία.

«Όλα έτοιμα για την Τρίτη, 16 Μαΐου, στις 9:00 μ.μ. στον Κινηματογράφο ΣΤΑΡ», μας ενημερώνει, με χαμόγελο, το team του, ενώ και ο ίδιος δηλώνει ότι μας «περιμένει όλους»!

Το βίντεο – πρόσκληση στο tik tok 

@tasosbartzokas #Μαζί_στο_αύριο #tasosbartzokas #bartzokas #ekloges2023 #nd #imathia #veroia #veria #neadimokratia #fyp #mazi_sto_avrio #mazi ♬ Beat Automotivo Tan Tan Tan Viral – WZ Beat

Τάσος Μπαρτζώκας: Πάντα δίπλα στους επαγγελματίες της αγοράς!

 

Με μέλη του Σωματείου Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ημαθίας συναντήθηκε ο Τάσος Μπαρτζώκας, όπου και ενημερώθηκε εκτενώς, για τα ζητήματα της ασφαλιστικής αγοράς, ενώ συζήτησαν και για τους τρόπους ανάπτυξης της.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής κατέγραψε τις θέσεις του Σωματείου, σχετικά με τις  φορολογικές και λοιπές θεσμικές παρεμβάσεις που πρέπει να δρομολογηθούν, ενώ τοποθετήθηκε και ως προς την πρόσφατη εξαγγελία του Πρωθυπουργού για μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 10%, στην περίπτωση ενεργού ασφαλιστηρίου κατοικίας, για φυσικούς κινδύνους.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας συμφώνησε ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια για περαιτέρω ανάπτυξη της ασφαλιστικής αγοράς και δεσμεύθηκε για στήριξη του κλάδου, ο οποίος έχει επιβαρυνθεί ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια. Επεσήμανε ότι «η πόρτα του είναι πάντα ανοικτή για όλους τους επαγγελματίες», ενώ δέχθηκε τις ευχαριστίες των μελών του Σωματείου για την ενεργή υποστήριξή τους και τη θετική συμβολή του, στην προώθηση των θέσεων τους.

Τάσος Μπαρτζώκας: Γερά ως τη νίκη!

Στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του Υποψήφιου Βουλευτή, Τάσου Μπαρτζώκα, γίνεται κυριολεκτικά «χαμός”, τόσο από άποψη πλήθους, που μαζεύεται για να τον ακούσει, όσο και από τις εκδηλώσεις αγάπης, στο πρόσωπό του. Ειδικά στις τελευταίες επισκέψεις του στη Βεργίνα, τα Παλατίτσια, τη Συκιά, το Κεφαλοχώρι, την Ξεχασμένη και τον Σταυρό, το κλίμα  ήταν ενδεικτικό της αποδοχής του!

Ο Τάσος Μπαρτζώκας, κυριολεκτικά, έχει επισκεφτεί κάθε Δημοτική Ενότητα, κάθε μικρό και μεγάλο χωριό, επικοινωνώντας με όλους τους πολίτες και μεταφέροντας τις θέσεις του και το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, για την επόμενη θητεία.

Αυτό που είναι εντυπωσιακό είναι ο θετικός σφυγμός των νέων πολιτών, οι οποίοι παρακολουθούν τις προγραμματικές εξαγγελίες του, αξιολογώντας τα πεπραγμένα του πολύ θετικά, ενώ εξίσου εντυπωσιακό είναι ότι αυτός ο σφυγμός πάλλεται δυνατότερα, όσο πλησιάζουν οι εκλογές.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής δηλώνει «πάμε γερά, ως τη νίκη», παίρνοντας οξυγόνο και δύναμη, από το καλό κλίμα και τους συμπολίτες του!

Τάσος Μπαρτζώκας: Συγκινημένος από τη γλυκιά έκπληξη υποστηρικτών του, στην Αλεξάνδρεια!

Δεν το πίστευε ο Τάσος Μπαρτζώκας, αυτό που συνέβη το βράδυ της Παρασκευής, στο COEN της Αλεξάνδρειας, όπου κυριολεκτικά «δεν έπεφτε καρφίτσα»!

Οι υποστηρικτές του, έδωσαν το παρών αλλά και ένα καλό δείγμα, της αγάπης τους, προς τον Υποψήφιο Βουλευτή, εκπλήσσοντας τον ευχάριστα, μιας και ο ίδιος «περίμενε απλώς μια παρέα για ποτό».

Φίλοι, γνωστοί και ο απλός κόσμος έγιναν μια μεγάλη παρέα, δηλώνοντας τη συμπόρευση τους «στο αύριο», κρατώντας πολύβουο τον πεζόδρομο, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Ο Υποψήφιος Βουλευτής τους ευχαριστεί από την καρδιά του, για τη δυνατή στήριξη, στο μεγάλο αγώνα που δίνει, για την καλύτερη Ημαθία.

Τάσος Μπαρτζώκας: Η Υγεία και η Περίθαλψη πρώτη προτεραιότητά μου!

 

Τη Μονάδα Νάουσας του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας επισκέφτηκε ο Τάσος Μπαρτζώκας, θέλοντας να σχηματίσει το πλαίσιο των διεκδικήσεών του, για την «επόμενη μέρα» της υγείας στην Ημαθία.

Ο υποψήφιος Βουλευτής είχε ένα εκτεταμένο διάλογο με τον Αναπληρωτή Διοικητή, δρ. Κων. Λυκοστράτη, καθώς και με διευθυντικά στελέχη των διάφορων Υπηρεσιών της   μονάδας, αλλά και το Σωματείο Εργαζομένων, προκειμένου να αποτυπώσει, από όλες τις οπτικές, τα θέματα που απασχολούν συνολικά.

Τέθηκαν πολλά ζητήματα, πάντα με γνώμονα την βελτιστοποίηση των προσφερόμενων υπηρεσιών υγείας στους πολίτες, όπως η αξιολόγηση του προσωπικού, η ορθολογικότερη κατανομή των πόρων, οι ανάγκες στελέχωσης σε προσωπικό και εξοπλισμό και αναγκαίες, διοικητικές μεταρρυθμίσεις.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας διαβεβαίωσε, ότι η επόμενη θητεία της Νέας Δημοκρατίας έχει ως κομβικό στόχο την υγεία, ενώ και ο ίδιος, έχοντας αμέριστη ευγνωμοσύνη για το ΕΣΥ, θα αφιερώσει τις δυνάμεις του, στην αναβάθμιση τον δομών υγείας στην Ημαθία, με στόχο «κάθε Ημαθιώτης πολίτης, ανεξαρτήτως ηλικίας, να μπορεί να απολαμβάνει το επίπεδο υγείας και περίθαλψης που του αξίζει»

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή