💣 Η ανοχή και η αντοχή είναι άτιμα πράματα κυρία μου… 

📌 Άλλη την έχουν μπόλικη και είναι στην ζωή τους ευτυχισμένοι, άλλοι πάλι δεν το κατέχουν διόλου το… άθλημα και όλο και τα περιθώρια για ανοχή σε πρόσωπα και αντοχή ακόμα και στην θέα τους είναι περιορισμένα….

📌 Για παράδειγμα, χρειάζεται να είσαι λίγο… γκουρού για να μην βάλεις τα γέλια ή να μην σου έρθει μια αηδία βρε αδελφέ όταν βλέπεις συμπεριφορές στην πολιτική που είναι αυτό που λέμε κοινώς «γλοιώδεις». 

📌 Θαρρώ πως είναι το πιο αντιπαθητικό και μη ανεκτό για την αισθητική πολλών. 

📌 Οκ, μπορείς να τις κατατάσσεις αυτές τις συμπεριφορές και τα πρόσωπα που τις έχουν στην κατηγορία της γραφικότητας, αλλά δεν παύει ποτέ να σου προκαλεί εντύπωση πως κάποιοι άλλοι δεν την βλέπουν αυτήν την κατάσταση και συνεχίζουν να συναναστρέφονται μαζί με τα άτομα αυτά…

📌 Κατά τ’ άλλα, ο… γάιδαρος τρώγεται και φτάνει η ουρά ως προς τις βουλευτικές εκλογές. 

📌 Μία Κυριακή ακόμα θα το σκεφτούμε και την επόμενη θα πάμε να το… ρίξουμε. Δύο μόλις εβδομάδες! 

💣 Ως προς την κινητικότητα των υποψηφίων, ουδέν νεώτερον σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα! 

📌 Η αλήθεια είναι ότι ρίχνουμε κλεφτές ματιές συνέχεια προς Ν. Νικομήδεια μεριά, μήπως ακούσουμε νέα για τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Τάσο Σιδηρόπουλο. 

📌 Όχι επειδή έχουμε κάποιον προσωπικό… καημό, αλλά – όπως έγραψε η εφημερίδα “InVeria” στο προηγούμενο φύλλο (56ο) – η δράση του έμπειρου πολιτικού επηρεάζει και στις τρείς… γωνιές της Ημαθίας τα πράγματα. 

📌 Προς το παρόν – είτε επειδή εμείς δεν τα… μαθαίνουμε ή επειδή απλώς δεν υπάρχει – δεν έχουμε κανένα… στοιχείο κινητικότητας. 

💣 Καμία κινητικότητα δεν υπάρχει βεβαίως και ως προς τα δημοτικά της Βέροιας, ελέω εθνικών εκλογών. 

📌 Σε αντίθεση με τη Νάουσα που βλέπουμε όχι μόνο υπάρχει έντονη δημόσια αντιπαράθεση, αλλά και ανάλογες διαθέσεις για «πολεμικό κλίμα» μέχρις… εσχάτων!

(Δημοσιεύθηκε στην ψηφιακή εφημερίδα “InVeria” – Κυριακή 7 Μαΐου 2023, φύλλο 57)

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή