Στη Βέροια θα βρεθεί η αντιπρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του “ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη” Σοφία Σακοράφα, στο πλαίσιο διήμερης περιοδείας στην Β. Ελλάδα. 

Η διήμερη περιοδείας της κ. Σακοράφα περιλαμβάνει τη Θεσσαλονίκη, τη Βέροια και την Κομοτονή, την Παρασκευή (12/5) και το Σάββατο (13/5). 

Στη Βέροια θα βρεθεί το πρωί του Σαββάτου (13/5). Στις 9.30 πμ θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Δημήτριος Βικέλας», στο Μακροχώρι, ενώ στις 11 το πρωί θα βρεθεί στην Πατρίδα Δ. Βέροιας, όπου θα συμμετάσχει στην εκδήλωση μνήμης που διοργανώνει η Κοινότητα Πατρίδας και ο Δ. Βέροιας, όπου θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο Εθνικής Αντίστασης προς τιμήν των πατριωτών που εκτελέσθηκαν από τους Γερμανούς και τους συνεργάτες τους.

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή