Την κεντρική της προεκλογική ομιλία στη Βέροια πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης 10 Μαΐου 2023 η υποψήφια βουλευτής Ημαθίας (ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής) Ολυμπία Αποστόλου, στον πολυχώρο “Ελιά”.

Το παρόν στην πρώτη δημόσια ανοιχτή πολιτική ομιλία έδωσαν πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, παλαιότερα και νεότερα, ενώ η υποψήφια βουλευτής τους χαιρέτισε όλους, έναν προς έναν. 

Στην ομιλία της η Ολυμπία Αποστόλου αναφέρθηκε σε όλα τα φλέγονται ζητήματα που απασχολούν την χώρα, αναφέρθηκε στις προτεραιότητες του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ και επικεντρώθηκε και στις δικές της δεσμεύσεις σε θέματα που αφορούν την Ημαθία. 

Την υποψήφια βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής προλόγισε ο τέως Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Ασλάνογλου και μάλιστα εκτάκτως, καθώς ο νυν Γραμματέας Σάββας Τσιχλακίδης βρισκόταν εκτός Ημαθίας και προσήλθε αργότερα. 

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή