Ένα εξοργιστικό περιστατικό φέρνει στο φως ανακοίνωση της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ, σχετικά με εγκληματική επίθεση που δέχτηκε 58χρονος τεχνίτης του ΔΕΔΔΗΕ κατά την διάρκεια αυτοψίας που έκανε σε αντλιοστάσιο στην Κουλούρα Ημαθίας, με αποτέλεσμα τον σοβαρότατο τραυματισμό του. Το περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες του InVeria.gr, έγινε την περασμένη εβδομάδα. 

Η ανακοίνωση χαρακτηρίζει τα χτυπήματα σε βάρος του Βεροιώτη υπαλλήλου δολοφονικά, καθώς – σύμφωνα και με πληροφορίες του InVeria.gr – αρχικά ο τεχνίτης χτυπήθηκε στο κεφάλι με βαρύ αντικείμενο και όντας πεσμένος κάτω συνέχισε να δέχεται σφοδρά χτυπήματα από τον ή τους αγνώστους. Μάλιστα, πρόκειται για δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγους μήνες, σύμφωνα με την ανακοίνωση. 

Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα της επίθεσης δεν πρόλαβε να δει τα χαρακτηριστικά του ατόμου ή των ατόμων που του επιτέθηκαν. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Τεχνικών Ομίλου ΔΕΗ – ΚΗΕ:

Εγκληματική επίθεση δέχτηκε τεχνίτης του ΔΕΔΔΗΕ στην Κουλούρα Ημαθίας από άγνωστο άτομο εν ώρα υπηρεσίας.

Συγκεκριμένα, 58χρονος συνάδελφος χτυπήθηκε πισώπλατα στο κεφάλι κατά τη διάρκεια έλεγχου που διενεργούσε σε μετασχηματιστή Υ/Σ αρδευτικού που ηλεκτροδοτεί κοινοτικό αντλιοστάσιο.

Ευτυχώς, ο συνάδελφος πρόλαβε να βάλει τα χέρια του, στα δολοφονικά χτυπήματα που δέχτηκε, με αποτέλεσμα να προλάβει τα χειρότερα για την ζωή του ενώ έχει υποστεί συντριπτικό κάταγμα των δακτύλων και βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας χωρίς άλλα σοβαρά προβλήματα.

Αξίζει να επισημάνουμε ότι είναι το δεύτερο περιστατικό βιαιοπραγίας εναντίον συναδέλφου στην Ημαθία μέσα σε λίγους μήνες.

Η Ε.ΤΕ. Ομίλου ΔΕΗ – ΚΗΕ στέκεται στο πλευρό του άτυχου εργαζόμενου και του εύχεται καλή ανάρρωση και υγιή επάνοδο στην εργασία του. Παράλληλα, καλούμε την διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ να πράξει τα δέοντα για την αποθεραπεία του συναδέλφου μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή