Δελτίο Τύπου από υποψήφιο βουλευτή Ημαθίας (ΝΔ) Λάζαρο Τσαβδαρίδη: Συνεχίζοντας με αμείωτη ένταση την προεκλογική του περιοδεία, ο υπ. Βουλευτής ΝΔ Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης επισκέφθηκε το Σάββατο τη λαϊκή αγορά της Νάουσας.

Όπως σχετικά υπογράμμισε και σε ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης:

Αυτό που ξεχωρίζει στην επικοινωνία με τον παραγωγό, τον έμπορο και τον καταναλωτή στις λαϊκές αγορές είναι οι ευγενικές αλλά στοχευμένες παρατηρήσεις που αυτοί θέτουν. Θα σου δείξουν τις αναγραφόμενες τιμές, θα κάνουν ταχύτατα συγκρίσεις, θα θέσουν συγκεκριμένα ερωτήματα που αφορούν στο πώς θα γεμίσει το ψυγείο και το τραπέζι στο σπίτι.

Ξέρουν να κάνουν ουσιαστικές παρατηρήσεις αλλά ξέρουν και να αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που έγιναν από την Κυβέρνηση της ΝΔ σε καιρούς δύσκολους, παρά τα όποια ακούσια λάθη ή παραλείψεις.

Μεγάλη η χαρά μου, που και στη λαϊκή αγορά της Νάουσας συνάντησα διάθεση για γόνιμη συζήτηση, με το χαμόγελο της αισιοδοξίας όμως να παραμένει ζωγραφισμένο στα χείλη όλων!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή