Δελτίο Τύπου από υποψήφιο βουλευτή Ημαθίας (ΝΔ) Λάζαρο Τσαβδαρίδη:

Το Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας – Μονάδα Νάουσας επισκέφθηκε  ο υπ. Βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ Λάζαρος Τσαβδαρίδης, συνεχίζοντας με αμείωτη ένταση την προεκλογική δράση του, προκειμένου να συζητήσει με τη Διοίκηση, το επιστημονικό, βοηθητικό και διοικητικό προσωπικό για τα τρέχοντα ζητήματα της υγείας και τα εξειδικευμένα προβλήματα της Μονάδας.

Ο κ. Τσαβδαρίδης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας κ. Μάκη Ισαακίδη, έγινε δεκτός από τον Διοικητή κ. Κώστα Λυκοστράτη, με τον οποίον και επισκέφθηκαν τα τμήματα της Μονάδας και συζήτησαν με τους επικεφαλής και το προσωπικό τους.  

Αναλυτική συζήτηση είχαν με τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Αλέξανδρο Ελευθερόπουλο, τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων κ. Ανδρέα Αϊδίνη, τη Διοικητική Διευθύντρια κα Ησαΐα Θεοδοσιάδου καθώς και με τη Διεύθυνση της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, εργαζόμενους του Νοσοκομείου και μέλη του Σωματείου.

Ο κ. Τσαβδαρίδης  συνεχάρη για μία ακόμη φορά τη Διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσφέρουν για την προάσπιση της υγείας των πολιτών, επισημαίνοντας την αφοσίωση και την εξαιρετική αίσθηση του καθήκοντος που επιδεικνύουν καθημερινά.

Τόνισε δε ότι η ΝΔ ως Κυβέρνηση θα έχει ως πρώτη προτεραιότητα τον περαιτέρω και ταχύ εκσυγχρονισμό του Εθνικού Συστήματος Υγείας της χώρας μας και βασικούς άξονες:

1) Την αύξηση του νοσηλευτικού προσωπικού κατά 10.000 εργαζόμενους.

2)  Την ανακαίνιση και εκσυγχρονισμό 80 νοσοκομείων και 156 κέντρων υγείας, δημιουργία 315 μονάδων τηλεϊατρικής, 25 σύγχρονων κέντρων αποκατάστασης, χρηματοδοτούμενα από το Ταμείο Ανάκαμψης με 1,5 δισ. Ευρώ

3) Τον δωρεάν προσωπικό γιατρό και τις δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για όλους τους πολίτες.

4) Τον ψηφιακό μετασχηματισμό Υγείας, την ενίσχυση του συστήματος ηλεκτρονικής συνταγογράφησης και την ολοκλήρωση του Ατομικού Ηλεκτρονικού Φακέλου Υγείας.

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή