ΔΤ από υποψήφιο βουλευτή (ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής) Νίκο Τσιαμήτρο: Σε αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι επαφές του υποψηφίου βουλευτή Ημαθίας με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κ. Νίκου Τσιαμήτρου, με πολίτες και φορείς του Νομού μας.

Το Σάββατο ο υποψήφιος βουλευτής μοιράστηκε την χαρά της κατάκτησης του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας μαζί με τους φιλάθλους και τους φίλους του πρωταθλητή Μεγάλου Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας. Ο κ. Τσιαμήτρος τους συνεχάρη για την επιτυχία της ομάδας και ευχήθηκε η ομάδα της Αγίας Μαρίνας να πετύχει την άνοδό της, για πρώτη φορά στην ιστορία της, στην Γ΄ Εθνική, μέσα από την διαδικασία των αγώνων μπαράζ που ακολουθούν.

Την Κυριακή το πρωί ο κ. Νίκος Τσιαμήτρος εκκλησιάστηκε στον Ιερό Ναό της Συκιάς Δήμου Βέροιας και κατόπιν είχε την ευκαιρία να συζητήσει ζητήματα που απασχολούν το χωριό, τόσο με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Ηλία Καραμήτσιο, όσο και με κατοίκους.

Τέλος ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, επισκέφθηκε το Μακροχώρι όπου παρακολούθησε τους αγώνες δεξιοτεχνίας που διοργάνωσε με επιτυχία η Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας, εκφράζοντας τα συγχαρητήρια στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης και στους φίλους εθελοντές που συνέβαλαν τα μέγιστα για να στεφθούν με επιτυχία οι αγώνες οι οποίοι έγιναν, πλέον, θεσμός.

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή