Συγχαρητήρια μηνύματα για την εκλογή του Δημήτρη Ταχματζίδη στην θέση του αναπληρωτή προέδρου της ΓΣΕΕ εξέδωσε το Εργατικό Κέντρο Βέροιας, πρόεδρος του οποίου διετέλεσε για χρόνια, καθώς και ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΒ και το Σωματείο Εργαζομένων της ίδιας Δημοτικής Επιχείρησης, όπου είναι εργαζόμενος ο νέος αναπλ. πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος. 

Συγχαρητήριο μήνυμα Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βέροιας

Η Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τα στελέχη του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βέροιας, εκφράζουμε τα θερμά τους συγχαρητήρια, στον συνάδελφο Ταχματζίδη Δημήτριο, για την εκλογή του στο αξίωμα του Αναπληρωτή Προέδρου της Γ.Σ.Ε.Ε., καθώς και τις ειλικρινείς μας ευχές, για κάθε επιτυχία στην άσκηση των υψηλών καθηκόντων που αναλαμβάνει.

Με τον νέο θεσμικό του ρόλο, με συνέπεια και αίσθημα ευθύνης, θα συμβάλλει στην επίτευξη σημαντικών στόχων, με την αρωγή, την συνεργασία και των υπολοίπων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Γ.Σ.Ε.Ε., προς όφελος των εργαζομένων και των δικαιωμάτων τους.

Καλή αρχή στα νέα του καθήκοντα και καλή δύναμη στο νέο έργο του, καθώς και από αυτή τη θέση, θα διαπρέψει και θα προσφέρει, γεφυρώνοντας την εμπειρία των παλαιότερων και την προθυμία των νεότερων, βάζοντας την προσωπική του σφραγίδα στην επίτευξη σημαντικών στόχων.

Συγχαρητήρια προέδρου ΔΕΥΑ Βέροιας Στέργιου Διαμάντη

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας (ΔΕΥΑ Βέροιας) Στέργιος Διαμάντης, συγχαίρει τον εργαζόμενό της ΔΕΥΑΒ Δημήτριο Ταχματζίδη, για την εκλογή του στη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Ε), έπειτα από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν κατά  το 38ο Συνεδρίου της.

  Η επιτυχία αυτή ήρθε ως επιστέγασμα, έπειτα από μια μακρόχρονη πορεία στο συνδικαλιστικό κίνημα, η οποία ξεκίνησε από τα πρωτοβάθμια Σωματεία, το Εργατικό Κέντρο της Βέροιας, για να φτάσει στο Ανώτερο (τριτοβάθμιο) Συνδικαλιστικό όργανο της χώρας. 

Εύχομαι Μαζικούς Αγώνες και Επιτυχίες. 

Ο Πρόεδρος του ΔΣ

Στέργιος Διαμάντης 

Συγχαρητήρια Σωματείου Εργαζομένων στην ΔΕΥΑΒ

Το Σωματείο Εργαζομένων στην ΔΕΥΑ Βέροιας συγχαίρει τον συνάδελφο μας Ταχματζίδη Δημήτριο για την εκλογή του στη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Ε).

Το νέο Δ.Σ. της ΓΣΕΕ προέκυψε από τις εκλογές του 38ου Συνεδρίου της.

 

Είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο το έργο που προσφέρει στον κλάδο των Εργαζομένων όλης της Ελλάδας.

ΤΟ Δ.Σ του

ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 

ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΒ

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή